A nebyl to náklaďák do 12t?musklin píše:Prostě já s autem stojím za náklaďákem už před odbočením na VR, ten na ni nenajede, pokračuje rovně dolů, dále po Průmyslové a najede na ŠR. Tak to prostě je. Že mezitím stojí na světlech pod kopcem v Hloubětíně je naprosto irelevantní. Kdyby tam ty světla nebyly, tak by akorát část kolony byla už na Průmyslové. Nebo mě snad chcet tvrdit, že všechny ty auta by plynule přejely po Průmyslové a najeli na ŠR? Světla v Hloubětíně nejsou z pohledu dopravy navíc nic jiného než světla na Průmyslové. Nepochybně tušíte, že jediným smyslem takových světel je pouze kolonu rozsekat. Nemají žádný vliv na její velikost pokud auta nemůžou najet na ŠR, která stojí.
Smyslem těch světel není rozsekat kolonu, ale umožnit provoz také z těch ostatních směrů.
Jinak p. exnáměstek Nosek prezentoval plán na 2 MÚK v Hloubětíně, aby byl provizorní městský okruh po průmyslovém polookruhu. Tyto MÚK jsou i v platném ÚP. Jo a kdyby přibyl dlouhý připojovovací pruh na štěrboholské od Průmyslové po Rybníčky, tak by se to srovnalo i na té Průmyslové.
to Mike: Doufám, že ta kolona na Kbelské je jenom kvůli těm rekonstrukcím, ale mám trochu obavy, že tam bude čas od času čím dál víc.