Stavby okolo Třince a D3 Svr-Ska-hranice budou doufám hotovy do roku 2018. Tehdy by už snad mohla být zahájena stavba I/68 Třa-Neb a taktéž S69 Przy-Mil, takže dokončení česko-slovensko-polského trojúhelníku předpokládám v roce 2021, čiže UŽ za osm let ...pp21 píše: ... Teď to vypadá, že Slovenská D3 bude hotová +- stejně jako naše stavby okolo Třince ...
I/68 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
Re: I/11 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
To je nějaký nový názor obyvatel Hrádku? Před výstavbou cesty v polovičním profilu mi kolega z Hrádku říkal, že lidé v Hrádku chtějí 4 pruh. Možná proto, že ho nedostali najednou, tak jsou teď naštvaní, že by se jim tam měli stavební stroje objevit znovu, což bych plně pochopil...
Robert píše:Dostavba tohoto úseku (průtah Hrádku) je absolutně nereálná a neproveditelná - viz územní plán obce a nálada obyvatel, která se v tomto ohledu nezmění.Lenny píše: ... je počítáno s dostavbou pravého jízdního pasu v úseku Bystřice - Jablunkov ...
Dostavba obchvatů Jablunkova a Mostů u J. je reálná avšak nyní nepotřebná, dvoupruhovka naprosto dostačuje. Navíc až Slováci dostaví D3 ze Svrčinovce do Zwardonia a Poláci postaví poslední chybějící úsek S69 Przybędza - Milówka, tak minimálně polovina kamiónů nepojede do Polska po I/11 přes Třinec ale říznou to přímo po trase Čadca - Bielsko-Biała. Jenže na to si ještě počkáme ...
To co tam je,bude zejména po dostavbě slovenské D3 a polské S69 v pohodě stačit.
a jak to s D3 na Slovensku vypadá? v kterém roce bude Svrčinovec -Žilina hotovo? a S69 v Polsku?
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Výstavba S69 z Bielska do Žywca bude příští rok dokončena a poslední chybějící úsek Przybędza-Milówka je plánován po roce 2015. Vzhledem k mnoha problémům (zdroje pitné vody apod.) a dosti vysoké ceně (jako na polské rovinaté podmínky) se to může ještě hodně natáhnout.
Výstavba D3: úsek Svrčinovec - Skalité byl pře dvěma týdny zahájen.
Úsek Žilina-Strážov - Brodno byl ÚVO už uvolněn a ještě do konce letošního roku chtějí vybrat realizátora a podepsat smlouvu. Nepodepíšou-li smlouvu do konce roku, ztratí nárok na dotace ze stávajícího programového období.
Výstavba D3: úsek Svrčinovec - Skalité byl pře dvěma týdny zahájen.
Úsek Žilina-Strážov - Brodno byl ÚVO už uvolněn a ještě do konce letošního roku chtějí vybrat realizátora a podepsat smlouvu. Nepodepíšou-li smlouvu do konce roku, ztratí nárok na dotace ze stávajícího programového období.
Naposledy upravil(a) Robert dne 17.11.2013 10:46:46, celkem upraveno 1 x.
Tady jsou ty vizualizace na YouTube:
Nebory - Oldřichovice
http://www.youtube.com/watch?v=4q89N_XvU_M
Oldřichovice - Bystřice
http://www.youtube.com/watch?v=mP4souKFXYE
Nebory - Oldřichovice
http://www.youtube.com/watch?v=4q89N_XvU_M
Oldřichovice - Bystřice
http://www.youtube.com/watch?v=mP4souKFXYE
28.1.2014 otevírání obálek na úsek Nebory/Oldřichovice
30.1.2014 otevírání obálek na úsek Oldřichovice/Bystřice
30.1.2014 otevírání obálek na úsek Oldřichovice/Bystřice
I/11 every day
tak přípravné práce získala firma Mrozek z Bystřice viz.
http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/c ... lay/460805
Vyhodnocovali to od 8.11.2013. Mrózek to stáhnul skoro na 25% očekávané ceny ! Z necelých 10 mln Kč na 2,6 mln Kč, bravo !!!bumbik píše:tak přípravné práce získala firma Mrozek z Bystřice viz.
A co stavba Old-Bys ? Předpokládám, že ji taktéž vyhraje on.
Nevěřím že za 25% nabídkové ceny na tom něco vítězná firma vydělá.To nebude stačit ani na náklady...
.... máš hodně pravdy ale Mrózek má techniku i lidi na místě stavby, takže žádné převozy techniky, režie pro manšaft apod. Věřím, že to dokáže. Vždyť "nemožné" je pouze slovo ...daf83 píše:Nevěřím že za 25% nabídkové ceny na tom něco vítězná firma vydělá.To nebude stačit ani na náklady...
Stále nejsou výsledky na přípravu druhé stavby Old-Bys.
Takže za dva měsíce začínáme !!!!
I/11 every day
Spíše až v létě, než se podepíše smlouva, tak to uteče.BohusdK píše:Takže za dva měsíce začínáme !!!!
Za 3 týdny se otevírají obálky ale než se ŘSD rozhodne tak tu budou vlaštovky a než se smlova podepíše, tak se firma která nebude vybrána, odvolá a vše se pořádně natáhne k podzimu. Kéž bych neměl pravdu ...mipol píše:Spíše až v létě, než se podepíše smlouva, tak to uteče.BohusdK píše:Takže za dva měsíce začínáme !!!!
No tak buďte trochu optimisti
No dobře tak do konce března se začne 
I/11 every day
BohusdK píše:No tak buďte trochu optimistiNo dobře tak do konce března se začne
jsem optimista ... do konce roku budem stříhat pásku
bumbik píše:BohusdK píše:No tak buďte trochu optimistiNo dobře tak do konce března se začne
jsem optimista ... do konce roku budem stříhat pásku
... snad oklepávat barvu z nového kladívka
a na to stříhání se všichni sejdem u Buriana v roce 2017, co ?
já mám spíš v plánu stát na začátku hradeckého průtahu a projet to mezi prvníma 
I/11 every day
kde je poslední komentář od roberta?
I/11 every day
To neřeš, sám jsem ho smazal. Napsal jsem ho totiž v "jiném stavu" ...BohusdK píše:kde je poslední komentář od roberta?
-
Marooned17
Konečně na vysloveně mužském fóru jsou i nějaké ženy.Robert píše: To neřeš, sám jsem ho smazal. Napsal jsem ho totiž v "jiném stavu" ...
Konečně se plní několikaleté sliby pro místní investory. A jsem rád, že účelovost stavby R48 se zase zvýší, kde na ni bude převedena tranzitní doprava. Teď by to chtělo změnit koncepci a přejmenovat i tuto silnici na R, aby to kladlo větší význam.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
Centrum dopravních informačních systémů
Flaky: vidím to stejně ... ovšem to už bychom se pak měli zamyslet nad R48 - D48

Vy už nepočítáte s novým pojetím, tedy že označení R zanikne?