Jestli se ptáte jaké písmo bylo použito je to DIN Mittbek a DIN Engschrift-Alternate

adamos píše:To je lepší!
Ještě bych dal 53 před Znojmo a kilometry zarovnal pod sebe. Proč vlastně nejsou kilometry i u toho Znojma? Možná je moc velké, zatímco Vranov zase zralý na brejle...
adamos píše:Ad tabule ZNOJMO: Pokud je na jedné návěsti dvou velikostí písma, přičemž jedno je víc než dvojnásobně větší, mě to připadá nepřehledné, stejně jako nezarovnané kilometry a stejně jako chybějící kilometry u jednoho cíle. Ale víc se do toho montovat nebudu.
Jo, taky jsem si toho teď přes svátky všimnul...adi88 píše:ElWapp: Značky v podobné barvě se používají v těchto situacích i na Slovensku, nepletu-li se.
V Partizánskem,v protisměru je to taky takhledvs píše:Kde to je na mapě?
Napadlo mne, zda to není třeba kvůli té obchodní zóně, že se člověk musí na kruháku otočit.
U nás jsem to neviděl, ale kdysi v Chorvatsku mockrát. Má to smysl ve chvíli, když jsou předtím přípojky z vedlejších silnic dělány tak, že je na nich přikázaný směr doprava. Pak je potřeba dojet na kruhák a otočit se.viky píše:tady jsem poprvé viděl,že je na návěsti označen i směr ,ze kterého přijíždím.Je to i u nás?Podle mne je to zbytečné a matoucí
To dává smysl,ikdyž zrovna tam takhle žádné výjezdy řešeny nejsouJirkaS píše:U nás jsem to neviděl, ale kdysi v Chorvatsku mockrát. Má to smysl ve chvíli, když jsou předtím přípojky z vedlejších silnic dělány tak, že je na nich přikázaný směr doprava. Pak je potřeba dojet na kruhák a otočit se.viky píše:tady jsem poprvé viděl,že je na návěsti označen i směr ,ze kterého přijíždím.Je to i u nás?Podle mne je to zbytečné a matoucí
Jenže i na tom Slovensku jsem to jinde neviděl a o tam mám najeto docela dost4Dprofík píše:Každý stát má nějakou vzlášnost, jenže někdy jsou tyto značky i důležité! I když třeba ve francii je sposta značek a připadalo mě to tam vždy, jako kdyby tam dopravní značka nebyla
Myslíte tu dopravní návěst před kruháčem?Jenže i na tom Slovensku jsem to jinde neviděl a o tam mám najeto docela dost
Myslím to uvádění cíle,ze kterého v podstatě přijíždím.4Dprofík píše:Myslíte tu dopravní návěst před kruháčem?Jenže i na tom Slovensku jsem to jinde neviděl a o tam mám najeto docela dost
Aha, no asi budou mít jednu zvlášnostMyslím to uvádění cíle,ze kterého v podstatě přijíždím.