Na nějakých dvou stech metrech se asi šestkrát opakuje na vozovce nakreslená značka Pozor, cyklisti, na vše ještě dohlíží tatéž značka ve svislé podobě:

Cyklopiktokoridory asi vyšly z módy. Doteď jsem si myslel, že když už je nějaká značka zdůrazněná, je to proto, že je fakt důležitá, třeba že v místě často dochází k nehodám. Já tam za celou dobu jediného cyklistu nepotkal, naopak v místech kde je jich požehnaně se se značením šetří. A pak mi řekněte, to máme opravdu brát dopravní značení vážně?

Projíždíte stavbou. Zdá se, že natrvalo. Zajímalo by mě, kde ta stavba je.

Perlička na závěr. Asi by těch značek a malůvek bylo na ulici málo, tak ještě přidáme cyklo-pěšo-stezku. Tak nějak se mi zdá, že navzdory záměru ta značka udělala pěší zónu z vozovky Budějovické ulice. Proč nemohla být na druhé straně chodníku, tj. napravo? A je vážně nutná ta dodatková tabule? To jsou dnes návrhoví cyklisté a návrhoví chodci slepí a retardovaní?
A ten semafor je taky lahůdka, v silničním zákoně nemá oporu (přednost chodcům při odbočování, ale už ne cyklistům) a tady nic nebrání cyklistům v tom, aby tam vlítli v plné rychlosti, hypnotizovaní zeleným světlem...
Takže za mě zklamání. Jednoduchosti už asi odzvonilo, hlavně ať je všechno označené a nejlíp desetkrát, to že v tom budou jezdit lidi už nikoho nezajímá...