Tak myslím, že to zde právě Standa a Sponik, vše dobře, výstižně a slušnou formou shrnuli, ke Sponikově lákavé variantě, bych snad dodal, že když už, tak by mohlo dojít i na tu slivovicu..a tu platím
A dovolím si ještě vysvětlení co se tyče, toho, že si tu někdo myslí, že nejsem "náš":) - je pravda, že těsně po revoluci jsem v Rakousku jeden čas žil. Ale "bil" jsem se za nás neuvěřitelně, a to v době, kdy my jsme pro ně byli opravdu jen ti exoti, z toho "Ostblocku". Bavili jsme se o všem - a vše o nás, jsem všemožně "vylepšoval" či "retušoval", takže např. když byl někdo z Tyrolska, tak ten se mimo jiné dozvěděl, že máme až na pár km, hotové dálnice, jak z Prahy na Linec, tak z Brna na Vídeň, pokud to byl někdo od Lince, tak v tom případě jsme měli "hotovou" dálnici z Brna na Vídeň a od Budějic na Prahu, a pokud někdo od Vídně, tak zase opačně, včetně samozřejmě toho, že jsme už měli hotové i dálnice k německým hranicím. A modlil jsem se, aby pak nikdo z nich, co se ode mě dozvěděli, že v máme rozvinutější dálniční síť než oni, alespoň 5 let do Čech nejeli. Samozřejmě, jsme v té době nemohl tušit, že i 20let by bylo málo. Nebo např. v době, kdy začaly u nás platit dálniční známky, tak všichni ti o niž jsem věděl, že k nám chtějí jet, či jsem je k nám nasměřoval, se ode mě dozvěděli, že tu dálniční známku je nutno koupit už na hranicích. A to mnozí jeli třeba jen Budějic:). Tak to na malou vysvětlenou - už jen jak jsem se vlastně snažil vylepšit finančně, naší státní dopravní infrastrukturu - a co hlavní, že jsem opravdu náš, a ne rakouskej - jak si to tu někdo myslí, či samozřejmě může si to myslet dál.
http://youtu.be/tcS0d-QcwiI?t=36m22s
Sebekriticky, samozřejmě dodávám, že těch lidí co si tu dálniční známku, "díky mě", museli tenkrát koupit, nebylo zase asi až tolik, jinak už by dnes ta D3 musela být opravdu komplet hotová, včetně tá dopravní značky IP 30, s nápisem Republik Österreich 1km, jak tu posledně mapman říkál, že se něco podobného může u nás v cuku letu objevit.
Takže..v kolik a kde??