I/68 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
Re: I/11 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
čí je vytěžené dřevo? jinak ten úsek asi není na přípravu nikterak nákladný???
díky Michalu Poláškovi za skvělou reportáž viz.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... rase-i--11
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... rase-i--11
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
pitomá vláda fakt !!!!! Rusnok je přece tady od nás...moc dobře věděl jak je tahle stavba důležitá!....snad bude příští zima stejná jako tahle aby se mohlo makat s minimálními přestávkami 
I/11 every day
Bohušu,BohusdK píše:pitomá vláda fakt !!!!! Rusnok je přece tady od nás...moc dobře věděl jak je tahle stavba důležitá!....snad bude příští zima stejná jako tahle aby se mohlo makat s minimálními přestávkami
obálky se otevíraly 13.2.2014, a vláda premiéra Rusnoka skončila kdy ? Skončila 29.1.2014, tak klídek ... Věř tomu, že Cienciała s Rusnokem tam tlačili kolik jen šlo.
Investora, pokud ve smlouvě nestanovil jinak.generix píše:čí je vytěžené dřevo? jinak ten úsek asi není na přípravu nikterak nákladný???
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
prostě mi vadí že tři týdny se dělá h***o !!! 
I/11 every day
Souhlas, aby to za současné vlády nebylo korunované ..v.. !!!BohusdK píše:prostě mi vadí že tři týdny se dělá h***o !!!
dnešní článek na IDNES: http://ekonomika.idnes.cz/rsd-zacne-sta ... oprava_suj
je tam údaj: Na jaké silnice chce letos ŘSD začít soutěžit zhotovitele...mj. I/68 Třanovice - Nebory , ví to tom někdo něco? začně se v dohledné době něco dít? prozatimní napojení na I474 v Třanovicích směr Havířov asi nehrozí, co?
je tam údaj: Na jaké silnice chce letos ŘSD začít soutěžit zhotovitele...mj. I/68 Třanovice - Nebory , ví to tom někdo něco? začně se v dohledné době něco dít? prozatimní napojení na I474 v Třanovicích směr Havířov asi nehrozí, co?
Většinou používám mapy od googlu. Teď jsem byl po dlouhé době na mapy.cz a všiml jsem si že je tam už načtrtnutá budoucí I/11
....Možná je to tam už dlouho, jak jsem psal na mapy.cz moc nechodím
I/11 every day
Ne nehrozí, I/11 (I/68) bude napojena jen na R48.
Vláda posvětila vypsání tendrů na výstavbu 50 km dálnic a silnic
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... nic-306249
Vláda ve středu večer schválila vypsání tendrů na výstavbu téměř 50 kilometrů nových dálnic a silnic první třídy.
...... přeložka silnice I/68 Třanovice - Nebory na Českotěšínsku si vyžádá 2,1 miliardy korun, povede severněji než současná komunikace a vyhne se obcím Hnojník a Střítež ........
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... nic-306249
Vláda ve středu večer schválila vypsání tendrů na výstavbu téměř 50 kilometrů nových dálnic a silnic první třídy.
...... přeložka silnice I/68 Třanovice - Nebory na Českotěšínsku si vyžádá 2,1 miliardy korun, povede severněji než současná komunikace a vyhne se obcím Hnojník a Střítež ........
tzn. že vláda i včera vybrala komisi, která se bude zabývat nabídkami od firem?
I/11 every day
trasa I68 Třanovice Nebory je jasná, jen mě mrzí to nepřipojení směr Hav, to až v dalším pokračování I68 což bude asi v nedohlednu.
Z Kosova dnes pokračovalo odvážení sutin Tatrama, cca v 8 ráno se chystali u domu hned u cesty chlapi celí v bílem a s jistícíma popruhama, předpokládám, že se chystali sundávat eternitové tašky ze střechy (profesionalita-azbest...) + ještě něco na pusu... pak přijedou bagři...
Z Kosova dnes pokračovalo odvážení sutin Tatrama, cca v 8 ráno se chystali u domu hned u cesty chlapi celí v bílem a s jistícíma popruhama, předpokládám, že se chystali sundávat eternitové tašky ze střechy (profesionalita-azbest...) + ještě něco na pusu... pak přijedou bagři...
Mezi hlavní cestou a Bajuszem je shrnuta vrchovka a dnes tam sypali sutinu z Kosova.
Na stredecnim jednani vlady (12.3.) by dle programu mela byt konecne ustanovena komise pro vyhodnoceni nabidek na stavby 1/11... Tak snad se to zas pohne.
Za jak dlouho je schopna ta komise rozhodnout o výherci?
I/11 every day
Uchazečů je hodně, několik z nich tam je sice pouze jako křoví pro hlavní aktéry, a tak komise rozhodne za 2-5 měsíců, odvolání a soudní verdikty i 9 měsíců - to jsou ale max. lhůty. Možné je i zrušení soutěže, ale to už je úplně horrorový scénář.BohusdK píše:Za jak dlouho je schopna ta komise rozhodnout o výherci?
Ale buďme optimisti, nezapomínejme, že je přece volební rok !!!
Takže komise rozhodne v polovině května, odvolání se vyřeší do konce září, 10.10. se podepisuje smlouva a v pondělí 20.10. se otloukají chromovaná kladívka
Klapne-li to o více než měsíc dřív, stavím flachu ...
přiznám se, že mi stále není jasné, co tam ta komise jako chce dlouho dělat? mám za to, že je tam někde celková nabídnutá cena, takže rozbalím 13 obálek, kuknu na celkové ceny a ta, která je nejnižší vyhrává, pokud nabídne slušnou záruku, podle mě nabídnou všichni 10 let záruku, takže prostě nejnižší nabídková cena a hotovo, pak stačí vypotit PDFko s oznámením o neúspěchu v tendru a poslat hromadně datovou schránkou uchazečům - takže podle mě je to otázka 1 dne s kávou a obědem 2 dny, dejme tomu ... vím, jak to chodí s tendry na malých obcích a princip by měl být zde stejný ... takže měsíce vyhodnocování, nevím, jestli vyhodnocují počasí venku či růst petrklíčů ...
.... a v neposlední řadě i vliv kulturního prostředí na efektivitu dojení státního rozpočtu a ostatního eráru ...bumbik píše: ... nevím, jestli vyhodnocují počasí venku či růst petrklíčů ...
Musí vyhodnotit, zda-li nabídka splňuje všechny požadavky jako např. referenční stavby, technika, obalovny, lidi atd. Vždyť zadavávací dokumentace má přes 100 stránek. Ono to chvíli trvá.
tak to je jiná, díky za objasnění Lenny 
Tak stejně doufám, že to nebude několik měsíců, když ví, že ještě komisi nemají a za tři měsíce chtějí začít stavět...
Včera 12.3. padl poslední dům na trase Old-Bys, dům pana Lorka poblíž Bajusza. Všech domů na trase Neb-Bys mělo být až 24.
A co Nebory - Old - tam se uz neco deje? Chtelo by to fotky....