Fa Mrózek zbourala už asi všechny domy, pokračují výruby.Mario píše:A co Nebory - Old - tam se uz neco deje? Chtelo by to fotky....
I/68 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
Re: I/11 Třanovice - Nebory - Oldřichovice - Bystřice
Děje se také něco na úseku Třanovice - Nebory? Nebo aktuální výstavba je pouze Nebory-Oldřichovice-Bystřice? Doufám, že se to nějak spustí společně tyto úseky...
Díky
Díky
Přípravné práce probíhají na dvou stavbách ze tří, a to Nebory - Oldřichovice a Oldřichovice - Bystřice. Obě stavby budou letos zahájeny. Stavba Třanovice - Nebory bude snad následovat příští rok.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Aha, chápu... díky, ví aspoň někdo jaká je pravděpodobnost, že to začne příštím rokem? Je vůbec nějaká naděje?
Myslím že vysoká. Poslední zprávy mluvily vždy o tom že poslední úsek se začne stavět o rok později...tedy někdy z jara 2015
I/11 every day
To jsi mě, alespoň trochu uklidnil. Budu tomu věřit, děkuji.
Sent from my nicki using Tapatalk
Sent from my nicki using Tapatalk
Vždyť ani nejsou vykoupeny pozemky... Jak dlouho máme vykoupeny pozemky pro aktuální úseky a když se začne na podzim, tak to bude super... Takže první úsek vidím nejdřív za dva roky.BohusdK píše:Myslím že vysoká. Poslední zprávy mluvily vždy o tom že poslední úsek se začne stavět o rok později...tedy někdy z jara 2015
I/11 every day
Když byla komise vyttořena 12.3.2014 kdy mohla začít pracovat?
I/11 every day
Diky za info o novem letaku k Tranovice-Nebory, jak se tak divam tak ted nejspis bezi to podle me, co trva nejdele... a sice vykup pozemku.
STAV PŘÍPRAVY
na stavbu bylo v říjnu 2011 vydáno rozhodnutí o umístění stavby. V současné době probíhá majetkoprávní příprava stavby – uzavírání kupních smluv na trvalý zábor a smluv
o věcných břemenech. Zároveň probíhá vyvlastňovací řízení.
STAV PŘÍPRAVY
na stavbu bylo v říjnu 2011 vydáno rozhodnutí o umístění stavby. V současné době probíhá majetkoprávní příprava stavby – uzavírání kupních smluv na trvalý zábor a smluv
o věcných břemenech. Zároveň probíhá vyvlastňovací řízení.
nejake dalsi info...
http://www.novinky.cz/ekonomika/331531- ... liard.html
Soutěžit se bude také o zhotovitele nových úseků silnic první třídy I/34 Božejov–Pelhřimov, I/37 na Prachaticku, I/68 Třanovice–Nebory
http://www.novinky.cz/ekonomika/331531- ... liard.html
Soutěžit se bude také o zhotovitele nových úseků silnic první třídy I/34 Božejov–Pelhřimov, I/37 na Prachaticku, I/68 Třanovice–Nebory
bez těch stromů a domečků u cesty v Bystřici je to takové smutné 
Nejsem si tím úplně jistý ale jsem byl ve sportisimu v Třinci a zrovna hrály zprávy na rádiu Orion. Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost ale něco jsem tam zaslechl že Třinec bude mít novou houpačku....potom jsem jen slyšel jak něco říkali že Třinecký obchvat bude stavět firma Eurovia, ta která rozhoupala Ostravu.....ale nikde nic nemůžu najít 
I/11 every day
no určitě se dozvíme vítěze i cenu brzy z věstníku veř. zakázek
pokud nějaká dobrá duše neprozradí výsledek v předstihu, ale pokud to ví rádio orion, tak to jistě brzy bude i jinde (idnes.cz denik.cz ct24.cz )
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Víc by nás mělo strašit to, že stavbu připravuje a dozoruje ŘSD, které není schopno kvalitu staveb ohlídat... Než že to bude možná stavět Eurovia 
12.3. byla komise vytvořena a teprve minulý týden zasedla ke stolu....no to je báječné
http://ehutnik.cz/cesta-bude-voda-ne-10-cz800.html
I/11 every day
BohusdK píše:12.3. byla komise vytvořena a teprve minulý týden zasedla ke stolu....no to je báječné
... viz http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. ... 997#p92997 ... avšak začínám mít obavy o tu polovinu května ...
Zdravím všechny na fóru. Už tady chodím dlouho, ale zatím jsem nebyl zarigistrovaný. Před několika dny se mi ale dostala do rukou informace se kterou se s Vámi chci podělit.
Nevím sice který úsek stavby to byl, ale nejnižší nabídnuta cena je cca 900 mil., což je opravdu mazec když se nad tím zamyslíte. Cena z projektu je 2 400 mil(2 600 mil). Informaci mám od jedné stavební firmy, která se taky zůčastnila, ale "nevyhrála"
Nevím sice který úsek stavby to byl, ale nejnižší nabídnuta cena je cca 900 mil., což je opravdu mazec když se nad tím zamyslíte. Cena z projektu je 2 400 mil(2 600 mil). Informaci mám od jedné stavební firmy, která se taky zůčastnila, ale "nevyhrála"
Aby to za to taky dostavěli.Ragulin83 píše:Nevím sice který úsek stavby to byl, ale nejnižší nabídnuta cena je cca 900 mil., což je opravdu mazec když se nad tím zamyslíte. Cena z projektu je 2 400 mil(2 600 mil). Informaci mám od jedné stavební firmy, která se taky zůčastnila, ale "nevyhrála"
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
A hlavně, aby to bylo v nějaké kvalitě. Protože nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci.
R48 -> D48 se podařilo!
Však proč by to nešlo postavit, pak se třeba nezaplatí subdodavatelům nebo přes den budou navážet dobrý materiál a v noci ho odtěží a vymění za jiný.Jo a tohle jsem si nevymyslel 
Ano, tak se to dnes dělá ...daf83 píše:Však proč by to nešlo postavit, pak se třeba nezaplatí subdodavatelům nebo přes den budou navážet dobrý materiál a v noci ho odtěží a vymění za jiný.Jo a tohle jsem si nevymyslel
O.erou to subky - viz dálniční projekty na Slovensku. S tím odtěžováním v noci to je moc pracné ale nikoliv nereálné.
A třeba i Polsko, kolik firem tam položili. Odtud utekli i Číňani.Robert píše:Ano, tak se to dnes dělá ...daf83 píše:Však proč by to nešlo postavit, pak se třeba nezaplatí subdodavatelům nebo přes den budou navážet dobrý materiál a v noci ho odtěží a vymění za jiný.Jo a tohle jsem si nevymyslel
O.erou to subky - viz dálniční projekty na Slovensku. S tím odtěžováním v noci to je moc pracné ale nikoliv nereálné.