D3 0306/II Rekonstrukce
Re: D3 0306/II Rekonstrukce
Jistě, třeba územní plán s ničím podobným nepočítá - zemědělské plochy, les, v zastavitelném území to není... ale vlastně chtěl tam postavit kosmodrom a jadernou elektrárnu, takže šup, poškozen, kompenzovat. 
Království a půl princezny za 511.
.... a pokud je majitelem nemovitostí či pozemků firma Milan Král s.r.o., tak se místní domorodec přestává divit. Počínaje "velmi specifickým" stavebním povolení SÚ Tábor, přes neochotu soudů uznat racionální argumenty, že stavebník (t.č. Motocentrum) musel vědět při podání žáodati o vydání SP, že se připojují na dočasnou přípojku k I/3.
Hlavně aby to stejně pochopil odvolací orgán.
A co vlastne brani tomu, aby se zprovoznil usek od rybniku Homolka k MUK 76?? Vypada, ze uz je zrekonstruovany, tak nechapu, proc se po nem nejezdi... :/
Přesně toto by mě též zajímalo. Ví to někdo ? Prosím.siesa píše:A co vlastne brani tomu, aby se zprovoznil usek od rybniku Homolka k MUK 76?? Vypada, ze uz je zrekonstruovany, tak nechapu, proc se po nem nejezdi... :/
Také se na to již nějaký ten pátek táži..?? Ví to někdo a poděli se s námi??icicic píše:Přesně toto by mě též zajímalo. Ví to někdo ? Prosím.siesa píše:A co vlastne brani tomu, aby se zprovoznil usek od rybniku Homolka k MUK 76?? Vypada, ze uz je zrekonstruovany, tak nechapu, proc se po nem nejezdi... :/
Zdržuji se hlavně jižně od Dunaje, ale rád se podívám i na severní břeh a sem tam i na západ od Rýna.
Já vám bohužel nepomůžu, nejezdím tam a informace nemám a tak naopak přidám otázku: Ono se něco rekonstruuje od exitu 76 směrem ku Praze ? Já měl za to, že se rekonstruuje jenom úsek mezi exitem 76 a exitem 79 ....
Jojo...uz leta je tam uzavirka tady:Dr.Fe1 píše:Já vám bohužel nepomůžu, nejezdím tam a informace nemám a tak naopak přidám otázku: Ono se něco rekonstruuje od exitu 76 směrem ku Praze ? Já měl za to, že se rekonstruuje jenom úsek mezi exitem 76 a exitem 79 ....
http://mapy.cz/#!x=14.697750&y=49.43526 ... 22fast%22}
Ted se jezdi na leve strane smer CB, ta uz je zrekonstruovana. Smer PHA je uz taky hotovy, ale uz mozna nekolik let zavreny...A to je to, na co bychom radi znali odpoved
Naposledy upravil(a) siesa dne 13.1.2014 12:31:56, celkem upraveno 1 x.
Naposledy jsem tam jel o vánocích a řekl bych, že most v prostoru MÚK je stále v původním stavu. Možná to bude ten problém.
Siesa: Zavřený je "pouze" od dubna 2012, kdy začala rekonstrukce ramen MÚK.
Siesa: Zavřený je "pouze" od dubna 2012, kdy začala rekonstrukce ramen MÚK.
Pár info k diskuzi:
Levý pás je zrekonstruovaný v celé své délce tj. od km 75,920 - 79,125 ( SO 6 -103).
Součástí LJP je SO 6 - 201 (Most Múk Čekanice). Provoz měl být převeden 05/2012 na levou stranu, bohužel součástí rekonstrukce mostu 6-201 byla pouze sanace mostovky plus nové bezpečnostní prvky a vozovka. Při realizaci se zjistilo že spodní stavba je v nevyhovujícím stavu a ŘSD odmítlo pustit provoz na levou zrekonstruovanou část. ( údajně se mostní opěra posouvá) Proto se pravý PJP S0 6 -102 nezačala rekonstruovat v celé délce tj. od km 75,630 - 79,125 ale pouze od km cca 76,750..
Čili od Čekanického mostu zbývá cca 1000m v původním stavu a pak je rozbombardovaný zbytek z důvodu zastavení stavby soudem
Zkrátka pořádný čurbes...
Levý pás je zrekonstruovaný v celé své délce tj. od km 75,920 - 79,125 ( SO 6 -103).
Součástí LJP je SO 6 - 201 (Most Múk Čekanice). Provoz měl být převeden 05/2012 na levou stranu, bohužel součástí rekonstrukce mostu 6-201 byla pouze sanace mostovky plus nové bezpečnostní prvky a vozovka. Při realizaci se zjistilo že spodní stavba je v nevyhovujícím stavu a ŘSD odmítlo pustit provoz na levou zrekonstruovanou část. ( údajně se mostní opěra posouvá) Proto se pravý PJP S0 6 -102 nezačala rekonstruovat v celé délce tj. od km 75,630 - 79,125 ale pouze od km cca 76,750..
Zkrátka pořádný čurbes...
Diky z info
je to chaos no...
A jak je na tom mostí opěra u druhého mostu na stejné straně? Tedy zatím nerekunstrovaného?? Nemůže se tam vyskytovat stejný problém??
Zdržuji se hlavně jižně od Dunaje, ale rád se podívám i na severní břeh a sem tam i na západ od Rýna.
Info z neděle 3.2.: úsek od exitu 76 směrem na Prahu - most Čekanice uzavřen, jezdí se v pásu od Prahy, úsek peáže I/19 km 76 - 79 uzavřen v celé délce pás od Prahy, jezdí se v pásu od ČB. Na pásu po kterém se jezdí je dokonce žlutě vyznačen odbočovací pruh vpravo k Motocentru! Stavby opuštěny. Na výjezdu z I/19 severní obchvat STOPka. Pojížděné všechny větve MÚK Čekanice.
Stát dal na řešení D3 dva roky
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=200&t=4364
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=200&t=4364
Nahrál jsem menší fotogalerii aktuálního stavu okolo Tábora.
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... /14-3-2014

http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... /14-3-2014

Posun na D3: odkrojí 500 metrů
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=200&t=4568
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=200&t=4568
Na ŘSD by měli být tvrdí jako paní zastupitelka a zrušit sjezdy do Tábora. Proč si všichni řeší své problémy na úkor výstavby dálnic?
-
MickeyMouse
Já bych to vyřešil jako Slováci na D1 mezi Bratislavou a Trnavou: Rozšíření na 3 pruhy provedli žlutým, tzn. provizorním značením. Všechny značky mají taky pruhované stojky, jako provizorní dopravní značení, ale jsou napevno. Zabraný odstavný pruh nahradili zálivy a rychlost omezili přes den na 110km/h. A tak to bude, dokud nepřipraví skutečné rozšíření na 3 pruhy, které obnáší mj. vykoupení pozemků kolem dálnice.
Kdyby se to tak u tábora udělalo, mohlo se na Prahu jezdit po dálnici a na ČB po "stavbě", kde by bylo třeba 80km/h, ale aspoň ve dvou pruzích.
Je to sice trochu ulítlý
, ale furt lepší než to, co je tam teď a ještě asi nějakou dobu bude.
Kdyby se to tak u tábora udělalo, mohlo se na Prahu jezdit po dálnici a na ČB po "stavbě", kde by bylo třeba 80km/h, ale aspoň ve dvou pruzích.
Je to sice trochu ulítlý
Budu rád, až z toho něco smažu:
0136
0301-0305/I a 3011-3012/II
0511
D35 Ostrov-Mohelnice
5501-5502
D49
0136
0301-0305/I a 3011-3012/II
0511
D35 Ostrov-Mohelnice
5501-5502
D49
Zajímavá diskuze vlastníka motocentra s moderátorerm webu (Pragoprojekt).
http://www.dalnice-d3.cz/diskuse
http://www.dalnice-d3.cz/diskuse
No jo, jenze na Slovensku přes všechny ty hruzy co tam taky maji, aspon nekdo mysli. Tedy je banda zabednencu, ktere pokud nekdo nevyhodi na dlazbu, tak se ni nestane. Slovaci stavi pet dalnicnich tunelu naraz. Tady na foru jsou experti co vam napisou ze pokud postavime 2x3 km tunely budem potrebovat novy Temelin na jejich provoz..MickeyMouse píše:Já bych to vyřešil jako Slováci na D1 mezi Bratislavou a Trnavou: Rozšíření na 3 pruhy provedli žlutým, tzn. provizorním značením. Všechny značky mají taky pruhované stojky, jako provizorní dopravní značení, ale jsou napevno. Zabraný odstavný pruh nahradili zálivy a rychlost omezili přes den na 110km/h. A tak to bude, dokud nepřipraví skutečné rozšíření na 3 pruhy, které obnáší mj. vykoupení pozemků kolem dálnice.![]()
Je to sice trochu ulítlý, ale furt lepší než to, co je tam teď a ještě asi nějakou dobu bude.
Dnes jsem jel po dlouhe dobe na CB a mam nasledujici poznatky, poznamky atd.:
1/ Most pres Koberny je ostuda ceskeho mostniho stavitelstvi...
2/ Estakada pred Veselim je jeste vetsi ostuda, nez most pres Koberny!
3/ Nechapu, proc je zrekostruovany most pred MUK 76 stale jeste neotevren?!
4/ A s odtupem casu nakonec vubec nechapu, jaka panika se strhla a proc se stale jeste NIJAK neresi problem s motocentrem. Jestli si dobre vzpominam, byl stejne tak neprekonatelnym problemem i pristup k motorestu U Rybicek na D1. Situace se tam podarila zdarne vyresit. Proc to nejde u Tabora???
3/ Nechapu, proc je zrekostruovany most pred MUK 76 stale jeste neotevren?!
4/ A s odtupem casu nakonec vubec nechapu, jaka panika se strhla a proc se stale jeste NIJAK neresi problem s motocentrem. Jestli si dobre vzpominam, byl stejne tak neprekonatelnym problemem i pristup k motorestu U Rybicek na D1. Situace se tam podarila zdarne vyresit. Proc to nejde u Tabora???
to Siesa: Dobré otázky. Žel já tam jezdím také, (ne)pravidelně a mám stejné otázky. Dokonce jsem si chtěl jednou spočítat, kolik km v celé délce provozované dálnice D3 je vedeno v jednom pruhu. Neb to byla šílenost.
Já tam ještě nejel, takže se ptám, v čem je to ostuda ? Je to zvlněné ?siesa píše:Dnes jsem jel po dlouhe dobe na CB a mam nasledujici poznatky, poznamky atd.:
Most pres Koberny je zvlneny jako velbloud a estakada pres Luznici pripomina oble schody. Most pres rybnik je alespon inzenyrsky pomerne narocna stavba, ovsem estakada u Veseli je pomerne jednoduchou mostni konstrukci. Z vozovky je velmi dobre videt, kde jsou jednotlive sloupy a jak je mostovka mezi nimi provesena....Dr.Fe1 píše:Já tam ještě nejel, takže se ptám, v čem je to ostuda ? Je to zvlněné ?siesa píše:Dnes jsem jel po dlouhe dobe na CB a mam nasledujici poznatky, poznamky atd.:
siesa: Tak to je smutné. V poslední době se nově postavené mosty prohýbají velice často
Připadá mi, že se asi šetří na konstrukci a jde se až na hranu legálního průhybu a ono to pak často skončí až za hranou .....
Tohle by mělo ŘSD do budoucna smluvně ošetřit, že tudy ne, přátelé. Tučné sankce, aby si to každý rozmyslel.