http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... Leden-2014
1. foto je z téměř hotové 2. etapy
2. foto je již ze zahájené 3. etapy
A kam se projedemeotaznik píše:![]()
Tak se letos konečně projedeme
![]()
http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... Leden-2014
1. foto je z téměř hotové 2. etapy
2. foto je již ze zahájené 3. etapy
To .ano,ale pokud se na to bude cekat stejne dlouho,jako u Jablunky,tak. Je to akorat k vzteku.Navic Semetin- Jablůnka alespon resi castecne zrychleni soucasneho tahu,tak tento usek treba pro kamiony neresi absolutne nic! Radeji pojedou po stare,kde usetri ten vyjezd na kolotoci u Lesné. A co je nejpodstatnejsi-prinos pro i/57 je uz totalne nulovyLenny píše:nějak se začít musí, přinos bude patrný po skončení Palačov - Lešná.
Mám za to, že zatáčka u Dezy bude zrušena a na starou se tak od ValMezu dostat nepůjde. Nebo se mýlím?viky píše:Radeji pojedou po stare,kde usetri ten vyjezd na kolotoci u Lesné. A co je nejpodstatnejsi-prinos pro i/57 je uz totalne nulovy
Na to jsem taky myslel.Tak v tom případě je to ještě HORŠÍ ,než dosud a kdoví,na jak dlouho.mipol píše:Mám za to, že zatáčka u Dezy bude zrušena a na starou se tak od ValMezu dostat nepůjde. Nebo se mýlím?viky píše:Radeji pojedou po stare,kde usetri ten vyjezd na kolotoci u Lesné. A co je nejpodstatnejsi-prinos pro i/57 je uz totalne nulovy
Já budu klidný,až tam uvidím alespoň bagrbumbik píše:jsem klidný, protože se staví 3. etapa a než se dokončí, tak bude schválený nový územní plán hustopečí a může se aktualizovat DÚR a vydat opravené ÚR a vykupovat pozemky, zas tak dlouhá cesta to není a většina tahu jde po polních pozemcích, vlastníků je minimum, takže výkup dlouho trvat nebude a může se stavět palačovská spojka ... hlavně pak zakázat vjezd kamionů do Hodslavic a NJ, Bělotína i Hranic a myslím, že palačovská spojka bude velmi velmi využitá ...
Ve směru od Valmezu můžu přes Mštěnovice,nebo tam je to taky zavřené?otaznik píše:Odbočka u esíčka do Příluku je uzavřena, musí se jet přes MÚK Lešná. Je zde buldozer a stroj na frézování asfaltu.