[D1] Opravy a údržba dálnice mimo modernizaci
Re: Opravy D1
to zbroušení je velice dobré včera vyzkoušeno a parádička. jel sem včera i v tom zužení a střídavou jízdu co jsem viděl zatím nikdo nepochopil. kamiony a ti co se bojí v pravým a rychlicí a poláci v levým
Jenomže ta střídavá jízda neplatí plošně jak nás krmí média ale pouze na pár desítkách metrů na každém úseku, většinou pod mýtnou bránou...
jestli jsem značku pochopil správně tak ne několik desítek metru ale stovek přesně tedy 4 stovky metrů 
tak oprava Praha Průhonice už se tendruje viz.
http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/p ... lay/488858
http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/p ... lay/488858
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
dotaz: už se nějak domluvil Metrostav s ŘSD ohledně km 214.6 - 220.2 P protiskluzovek? včera za deště to tam bylo podle kámoše o hubu a to jel 100 km/h, jak tam je povoleno ... dost si na to stěžoval ... je nějaký pokrok, nebo z toho bude D1 (Dešťový tobogán č. 1
) ?
Ne, je to stále úsek Metrostavu.
úsek Metrostavu? řsd to odmítlo přebrat? :-O
a kdy budou vypsány tendry na opravy D1 204-210P, 215-220L,226-230L, protože zatím ve věstníku zakázek jsou stále jen předběžná oznámení, ale tendry vypsány nejsou, předpoklad 30.3. 2014 vypsání, ale to už je dávno pryč, tak mám obavu, aby se to stihlo letos vytendrovat a aspoň něco opravit ...
Tak jsem se vrátil po měsíci od rodiny z USA z dovolené. Jsem velmi příjemně překvapen co se stalo na D1 od Kývalky cca 8 km na Brno. Jízda pohoda a stále se mi víc líbí údržba bum -bum tankodromu - rovinatosti - schodky - co se provádí. Postřeh z dovolené - prý to amíci dělají už min 20 let ale jdou na to již při situaci kdy jsou schodky menší. A prý se jim to velmi vyplatí než začnou dělat takovou opravu co se děje u nás. A že tam mají CB povrchu hodně.
V USA brousí ještě déle. Tady se s D1 výrazně začalo v roce 2011. Dnes a zítra se např. dělá km 24 na Brno.
Do 30.3. to mohlo být, ale nové vedení se rozkoukává, řeší personální věci, zkoumají procesy, ale reálně ŘSD opět nepracuje ...bumbik píše:a kdy budou vypsány tendry na opravy D1 204-210P, 215-220L,226-230L, protože zatím ve věstníku zakázek jsou stále jen předběžná oznámení, ale tendry vypsány nejsou, předpoklad 30.3. 2014 vypsání, ale to už je dávno pryč, tak mám obavu, aby se to stihlo letos vytendrovat a aspoň něco opravit ...
hh - po dlouhé době mi říkáte špatnou a smutnou zprávu
bohužel ... takže letos to vidím, že jestli se opraví aspoň ten asfalt 205-210P, tak budem rádi
asi si můžu nechat zdát o "stabilitě v ŘSD"
Bez obav, nic se dělat nebude, všichni pro to dělají maximum, všichni budete dál kodrcat po těch schodech tam, vesničky se objíždět nebudou a všichni budou spokojeníbumbik píše:http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=200&t=4453
Kolonám a zdržením se zřejmě zanedlouho nevyhnou řidiči na dálnici D1 mezi Brnem a Vyškovem.
hh: ironie ze vzteku nebo smutná realita ?
hh: Dneska máš holt blbej den. Bude líp... Něco dělat vláda musí. Vždyť by je nikdo nezvolil. Jim jde o koryta a nám "jenom" o silnice. Hlavu vzhůru a díky za tvé průběžné zprávy!
ten slogan "bude líp" myslíš kote vážně ? 
hh: Ten AB na D11 MÚK Bříství je perfektní a tlumiče mého auta si to pochvalují také. Kdybych to tu nečetl, tak bych byl nadšen, že se letos konečně s opravami začalo hned s příchodem jarního počasí. (sorry za OT). Ta schvalovací byrokracie je všude i v "soukromých" korporacích. Pokud je nový šéf rozumný, tak to odkliká.
to mbmat: sakra promiň, já to fakt nemyslel babišovsko politicky. Já volil jiné žvanily. Ale naivně věřím, že jim ve vládě nezbývá nic jiného než alespoň nějaké /silniční/ sliby začít plnit. Nebo už je vypráskáme bičem.
V ohrožení je všech 10-15 oprav, z toho 2-3 jsou jistě na letošek mrtvé. Uvidíme co bude dál a kdy.kot píše:hh: Dneska máš holt blbej den. Bude líp... Něco dělat vláda musí. Vždyť by je nikdo nezvolil. Jim jde o koryta a nám "jenom" o silnice. Hlavu vzhůru a díky za tvé průběžné zprávy!
ps. proč ten osobní formát, já ve Vyškově nebydlím
To je na tom, že se stalo letos a na víc na jaře nejsmutnější.dvs píše:Kdybych to tu nečetl, tak bych byl nadšen, že se letos konečně s opravami začalo hned s příchodem jarního počasí.
tak už se vypsal tendr alespoň na úsek D1 rekonstrukce CB vozovky 226.15 - 229.5 L
http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/c ... lay/494551
http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/c ... lay/494551
To je ale doběh ještě před tím stop stavem. Bez něj by již dnes byly další.
Paráda. Doufám, že se podaří srovnat předpolí mostu D1-267 přes Bohdalický potok, kde v současné době jsou na obou stranách "velké hupy".
Loňské remixy už proběhly všechny? nějak jsem to nezaznamenal.
Loňské remixy už proběhly všechny? nějak jsem to nezaznamenal.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
D1 267 - Lenny pls o vyznačení na mapách, kde to je, rád bych byl v obraze
moc díky pane 
Tento to je http://mapy.cz/#!x=16.987248&y=49.25795 ... 9nPKRx8Kat na obou stranách jsou sedlé předpolí a jsou tam "hupy".
D47 už máme, teď ještě D48
tzn. při opravě 226.15 - 229.5 L by se to mělo pořešit - tak budu doufat