Dokončení Blanky

Odpovědět

Kdy bude Blanka zprovozněna?

Anketa končí za 19.9.2015 12:14:55

listopad 2014
0
Žádná hlasování
prosinec 2014
5
6%
1Q 2015
19
22%
2Q 2015
18
21%
3Q 2015
17
20%
4Q 2015
10
12%
před dalšími volbami
8
9%
to nikdo neví...
9
10%

Celkem hlasů: 86

Standa

Re: Dokončení Blanky

Příspěvek od Standa »

Díky za vysvětlení.
Mikulik

Příspěvek od Mikulik »

Máte přesně pravdu, že nájmy se platí i za místa v podzemních garáží officů. Naštěstí mám zrovna tu možnost v takových garážích parkovat, ale museli jsme si to sakra vyřvat, ale i tak díky. Smůla je pokud nemáte kde parkovat a chtějí tam zavádět parkovací zonu. Já už skutečně jsem z toho zoufalej protože do Prahy dojíždím a na P+R prostě zaparkovat nejde, protože je plné a jet v 9-10 večer busem, který jezdí jednou za hodinu je fakt děs. V létě by to ještě šlo, ale v zimě...Fakt takhle jezdit nechci, kdo zažil ví o čem mluvím.
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Tak on ten původní ÚP taky nic nezaručoval, při frekvenci změn kolem tisícovky za rok .. a hlavně se v tom barevnym rozchlívečkování úplně ztratila jakákoli celoměstská koncepce a vize rozvoje, v tom se MP vrací do trochu lepších výchozích pozic.
Naposledy upravil(a) jonáš dne 23.4.2014 11:39:09, celkem upraveno 1 x.
Mike

Příspěvek od Mike »

Mikulik píše:...
Já už skutečně jsem z toho zoufalej protože do Prahy dojíždím a na P+R prostě zaparkovat nejde, protože je plné a jet v 9-10 večer busem, který jezdí jednou za hodinu je fakt děs. V létě by to ještě šlo, ale v zimě...Fakt takhle jezdit nechci, kdo zažil ví o čem mluvím.
tohle je realita, kerá je magistrátu už známá, ale nedávno bohužel naprosto ukradená
protože ta místa, kde mohla "velká" P+R stát, dnes obsadily závory hypermarketů a OC
a hudečkova bláhová představa, že budou lidi parkovat někde v Berouně a pojedou hodinu vlakem, je úplně mimo
prostě jim ujel vlak a teď už nenaskočí
bohužel i pro nás řidiče.
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
jonáš

Příspěvek od jonáš »

No magisrátu to bohužel bylo ukradený doopravdy .. ty pozemky bejvalých státních podniků rozdával kamarádům kamarádů za "regulační poplatek" stát, kterýmu bylo budoucí fungování jeho hlavního města asi taky ukradený. Takže jsme mohli mít třeba velký P+R na místě Lihovaru a ČSAD, mohli jsme mít širokou a obousměrnou Kartouzskou, etc. etc. a máme akorát prd. A tentokrát asi už opravdu "na věčný časy a nigdy jinak".
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

tak snad už se to opravdu pohne... :jidlo:
Studio 6 dnes ráno

Pohled do rozestavěného tunelu Blanka
František Polák

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... #t=139m45s

(kdyby nefungoval odkaz doprostřed pořadu, hledejte čas 139:45)
monin

Příspěvek od monin »

Chápu to tedy správně, že od D8 se bude tunely směrem na Břevnov jezdit jen podle názvu K. Vary, jak je patrno už nově z Letné a teď i z této reportáže? :D
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

vypajdá to tak... už v roce 2011 to bylo v nějaký malůvce :crazy:
Přílohy
troja-2011.jpg
troja-2011.jpg (55.39 KiB) Zobrazeno 6008 x
tm-140424.jpg
tm-140424.jpg (49.29 KiB) Zobrazeno 6008 x
kyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kyk »

Přeci se nebude dávat dočasné značení do dostavby vnějšího okruhu Prahy, takhle máme konečný ideealizovaný stav.
Víte co stojí taková výměna cedulí? ;-)
monin

Příspěvek od monin »

kyk: To má byt vtip? Pokud ano, tak v případě dopravního značení v Praze a to ještě ke všemu po ránu, mi nepřijde vůbec jako vtipný. Jaký idealizovaný stav? Co má co společného dopravní značení na MO s dostavbou PO? Proč nemůže být dopravní značení na MO značeno přesně ve stejném stylu, jako to značení na PO, když už to nejde tak, jak tu navrhoval mapman, tedy + ještě čísla dálnic a R komunikací?
kyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kyk »

Dle mého skromného názoru by mělo značení na MO směřovat k cílům městským, a k nejbližšímu exitu se vzdáleným cílem (číslo komunikace bych uvítal také).
Nicméně díky tomu, že se PO nedočkáme minimálně 10 let, a Blanka jej bude suplovat, je v současnosti tohle značení dost na nic, mělo by respektovat aktuální stav. Takže můj předchozí příspěvek berte spíše jako povzdechnutí.
kentanjack

Příspěvek od kentanjack »

Praha uhradila dluh za Blanku. Metrostav obnoví stavbu ve středu
http://www.metro.cz/praha-uhradila-dluh ... e-deje_jbs
DálničářMK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DálničářMK »

No když byla přerušená stavba Královopolského tunelu, tak aby se znovu rozjela stavba naplno, tak to trvalo tři týdny.
Ať žijí Dálničáři!!! Kdo by mne chtěl kontaktovat po Skypu, tak můj Skype nick je mikikopas16.
hh
Autor

Příspěvek od hh »

monin píše:Chápu to tedy správně, že od D8 se bude tunely směrem na Břevnov jezdit jen podle názvu K. Vary, jak je patrno už nově z Letné a teď i z této reportáže? :D
Hele a přitom na druhé straně je i HK!
http://www.novinky.cz/ekonomika/334555- ... tredu.html
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

Nepřijde mi to nijak nelogické. Podle mě budou i tranzitující OA pro směr od D8 i D11 na D5 směrovány stále přes Jižní spojku, Blankou pouze R6 a R7. Pak jsou KV zcela vpořádku.
Marooned17

Příspěvek od Marooned17 »

monin

Příspěvek od monin »

JirkaS píše:Nepřijde mi to nijak nelogické. Podle mě budou i tranzitující OA pro směr od D8 i D11 na D5 směrovány stále přes Jižní spojku, Blankou pouze R6 a R7. Pak jsou KV zcela vpořádku.
Tak proč je tedy v opačném směru uveden tedy i ten H.K., když podle tebe budou směry od D8, D11, směřovány přes Jižní spojku? Já v tom logiku nenacházím tedy ani náhodou. Já v tom vidím bohužel jen ten nekonečný příběh toho totálního pražského chaosu a neuvěřitelného bordelu v dopravním značení.
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Mně by teda zas přišel neskutečnej bordel, kdybych z Letný do Ruzyně musel přes směrník Pilsen ;-)
kot

Příspěvek od kot »

jonáši ty máš radši krušovice? Tobě připadá urquell moc hořký? :D
monin

Příspěvek od monin »

Z Letný do Ruzyně máš jezdit na kole. A vyhneš se i směrníkům. Které tam stejně vlastně ani nikde nejsou.
dvs

Příspěvek od dvs »

K tomu značení v Blance: Líbili by se mi tam už převážně bílé cedule s názvy křižovatek (MÚK) jako Malovanka, Prašný most atd... Něco jako označování sjezdů "porte" na pařížském okruhu Bd. Peripherique.
Michal R

Příspěvek od Michal R »

dvs píše:K tomu značení v Blance: Líbili by se mi tam už převážně bílé cedule s názvy křižovatek (MÚK) jako Malovanka, Prašný most atd... Něco jako označování sjezdů "porte" na pařížském okruhu Bd. Peripherique.
... to se nezavděčíte.... Souhlas s tím, že místní názvy jsou vhodné, ale na druhou stranu už vidím ty zmatené mimopražské a nemluvě o cizincích. Ale nedávno jsem zahlídnul plakát zvoucí na jednu aktuální pražskou výstavu: "Kdo se bojí, nesmí do Prahy!" ;)

Možná by stejný bigboard mělo ŘSD zaplatit na všech příjezdech do Prahy....
bumbik

Příspěvek od bumbik »

Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
dvs

Příspěvek od dvs »

Doufám, že budou stavět rychleji, než odpůrci, kterým se výsledek rozhodčího soudu nelíbí
http://ceskapozice.lidovky.cz/dokonceni ... -tema_paja
Hodně jich vystupuje pod značkou "nejmenovaný". Pro zdejší čtenáře, ale stačí jenom zmínka, že Frank Bold je v podstatě nová značka dobře známého EPS (Ekologického právního servisu).
Odpovědět

Zpět na „Městský okruh“