Jižní spojka

Odpovědět
Sosa

Re: Jižní spojka

Příspěvek od Sosa »

Jak se mu to povedlo?
pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

Tak na idnes video z onboard kamery s nehodou ... hned na začátku uprostřed začíná nehoda, je třeba si to zvětši.
http://praha.idnes.cz/nehoda-kamionu-na ... zpravy_bur
Pozná někdo podle symbolů na kapotě co je to za auto (ze kterého se to točí)? Komentář a chování řidiče je na první pohled docela síla ... odhadoval bych to na nějakou asistenční službu ... i žluté vesty v autě měli.

Tak koukám že to je nejspíž z auta "dopravní nehody", na foto číslo 2 je vidět vedle hasičů půl jejich auta ... i ostatní vozidla stojej stejně.
http://praha.idnes.cz/foto.aspx?r=praha ... brzek3.JPG
Mosquit

Příspěvek od Mosquit »

Asistenční služba SDS Praha, je to napsané i ve zdroji toho videa. Asi aby všichni viděli, jaký ynteligenti u nich pracujou.
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

mapman píše:Zdá se že Policie dala odstranit betonová svodidla co jsou vidět na obrázku a jezdí se tou pomocnou větví "v jednom pruhu" ...
no jo :)

a kamion už je zpět na vozovce

http://www.pozary.cz/clanek/81314-hasic ... -na-jizni/
muk-rybnicky-140424-1301.jpg
muk-rybnicky-140424-1301.jpg (52.68 KiB) Zobrazeno 8426 x
muk-rybnicky-140424-1506.jpg
muk-rybnicky-140424-1506.jpg (63 KiB) Zobrazeno 8425 x
muk-rybnicky-140424-1546.jpg
muk-rybnicky-140424-1546.jpg (126.63 KiB) Zobrazeno 8408 x
adamos

Most Kačerov

Příspěvek od adamos »

V listopadu se otevřel most Kačerov v MúK JS x MO. Měl jsem z něj obavy, ale kupodivu za 5 měsíců se tu k tématu neobjevil ani jeden příspěvek. Mám si z toho odvodit, že kamionová objízdná trasa Spořilova funguje?
Vždy aktuální mapy na http://www.openstreetmap.org
Našli jste v mapě chybu? Napište mi o ní.
grundyg

Příspěvek od grundyg »

Nejezdím tam sice úplně ve špičce, ale překvapivě to vypadá, že funguje. Měl jsem z toho taky velké obavy, jsem rád, že jsem se v černých prognózách mýlil.
kik

Příspěvek od kik »

V pondeli rano tak nasi 'Pomocnici a ochranci' chytali nahore na kopci - tesne pred 7 uz tam meli 2 ulovky. Nekteri kamionaci to holt stale zkousej nahoru po stare trase nebo maj blbou navigaci. A to znaceni je tam stale naprd, Brno/Plzen stale doprava a pak najednou znacka objizdka rovne.
hh
Autor

Příspěvek od hh »

Na tom krátkém připojovacím a odbočovacím pruhu zároveň (pod tím novým mostem), kde se mísí doprava Brno/Chodov - Smíchov/Plzeň a Hradec/Ústí - Brno/Plzeň je to každodenně hodně drsné a při těch intenzitách je tu velké riziko vzniku nehod a velkého špuntu.
michal

Příspěvek od michal »

kik píše:V pondeli rano tak nasi 'Pomocnici a ochranci' chytali nahore na kopci - tesne pred 7 uz tam meli 2 ulovky. Nekteri kamionaci to holt stale zkousej nahoru po stare trase nebo maj blbou navigaci. A to znaceni je tam stale naprd, Brno/Plzen stale doprava a pak najednou znacka objizdka rovne.
To jsem si tuhle taky říkal, že jet s kamionem od ŠR na D1, nevím vlastně kudy. Značení před sjezdem na Spořilovskou (Chodovskou) je zcela nepřehledné a zmatečné. Bohužel to evidentně nikoho odpovědného nezajímá...
Naposledy upravil(a) michal dne 2.5.2014 9:51:13, celkem upraveno 1 x.
monin

Příspěvek od monin »

michal: vytoč číslo na TSK, nech se přepojit k papaláši co to má pod palcem a co nevidí ani na druhý břeh Vltavy, natož, aby viděl a věděl v jakém katastrofálním stavu se to dopravní značení v Praze nachází a řekni něco peprného.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Standa

Příspěvek od Standa »

michal píše:...To jsem si tuhle taky říkal, že jet s kamionem od ŠR na D1, nevím vlastně kudy. Značení před sjezdem na Spořilovskou (Chodovskou) je zcela nepřehledné a zmatečné. Bohužel to evidentně nikoho odpovědného nezajímá...
No on to může být docela problém i pro osobáky, protože poslední oranžová objížďka rovně (a jiná značka už v okolí není) měla minimálně týden upadlou dodatkovou tabulku s náklaďákem a pár mimopražských aut tam na poslední chvíli zmatkovalo. Dneska tam pojedu, tak to zkouknu, jestli už to opravili...
kik

Příspěvek od kik »

Stando, je to bohuzel stale stejne... A co mi rikal dneska rano kolega, ktery nas denne vozi z HK na Chodov, tak nas tam nasi 'Pomocnici a ochranci' chranili minuly tyden pred kamiony denne...
Jestli si najdu v praci cas tak na TSK zavolam a neco jim od plic reknu. Na spojce smerem na Barandak to neni znaceni, to je s prominutim bordel.
Standa

Příspěvek od Standa »

Kik: Díky za informaci, nakonec jsem tam v pátek nejel - přijel jsem sice na Spořilov po MO, ale z druhé strany.
monin

Příspěvek od monin »

kik píše:Stando, je to bohuzel stale stejne... A co mi rikal dneska rano kolega, ktery nas denne vozi z HK na Chodov, tak nas tam nasi 'Pomocnici a ochranci' chranili minuly tyden pred kamiony denne...
Jestli si najdu v praci cas tak na TSK zavolam a neco jim od plic reknu. Na spojce smerem na Barandak to neni znaceni, to je s prominutim bordel.
Tak hlavně ať to tam od plic neříkáš jen někomu, kdo tam za 30 litrů měsíčně zalejvá jen kytky. Jiank ten bordel není jen ve směru na Barrand. most, ale i v opačném směru, jako ostatně i v celé Praze.
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

Pánové, já jsem tam minulý týden jel a informace o tom, že mají NA jet rovně, je tam zopakovaná třikrát za sebou pomocí oranžových značek s bílym symbolem NA.Zároveň jsou tam všude značky B4 (zákaz NA) + 12t + šipka vpravo + vzdálenost, taky několikrát za sebou. Podle mě je to tam označeno fakt jak pro blbce.
Mikulik

Příspěvek od Mikulik »

V neděli jel přede mnou i nějaký soudruh z NDR s osobákem a dokonce i ten to objížděl tak nesmyslně směr nový most pro tiráky. Možná jel na Plzeň přes Modletice....No rovně to ukazovalo jen na Branik :-)
monin

Příspěvek od monin »

mapman: tak kapři si rybník nevypustí, že? :D
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

monin píše:mapman: tak kapři si rybník nevypustí, že? :D
Kapři? Rybník? Sám dobře víš, že pražské značení považuju za tristní stejně jako spousta z Vás, ale tohle není ten případ, tristní to tam několik týdnů bylo ale dneska tam ta situace je označená pomocí "plechů" správně. Jediné co je potřeba dotáhnout, je inkorporace těchto informací do velkoplošných značek a to už je na veřejnou zakázku, to nejde hned...
monin

Příspěvek od monin »

Ne. Tak jasně, že to byl jen přátelský šťouchanec. Jasně že i díky tomuto fóru nyní vím, že se tam u vás občas i nějaká ta štika najde, i když na můj vkus by mohla být i trochu více dravější - a teď samozřejmě nemám na mysli zase tebe. Ale jak sám vidíš na příkladu o pár metrů dál, na novém sjezdu z Jižní spojky k D1, už je zase značen třeba jen ten Braník. A kdo to nezná a nemá navigaci a že takových lidí ještě je, včetně mě, pak automaticky vyrazí i osobákem ve směru na Plzeň, oklikou přes D1. Fakt by jste nemohli vyvinout nějaký tlak na to TSK? Nějaké oficiální jednání ohledně toho značení? Už se opakuji, ale takhle to fakt pro člověka z venčí vážně vypadá, že TSK sídlí někde v Doněcku, ŘSD v Rostově na Donu a MD v Užhorodě. A jakkoliv je to pořád vše ve stejné trase silnice E 50, tak se nejsou schopni domluvit na rozumném kompromisu ohledně toho značení a konečně začít napravovat ten tristní stav s nim.
dvs

Příspěvek od dvs »

monin

Příspěvek od monin »

dvs: to jsme nějak nepobral. Mám to chápat tak, že když člověk poukazuje na nějaký nepořádek či šlendrián, má nastoupit na dotyčné místo on sám osobně, tak, aby teprve potom mohl ten bordel konečně napravit? :)
dvs

Příspěvek od dvs »

monin: Přesně tak. Pochopil jste moji narážku správně. :)
kik

Příspěvek od kik »

mapman: Nejvetsi 'sranda' je ze to velkoplosne znaceni je pomerne nove (mozna stare tak rok). V te dobe se take predelavalo VDZ pri najezdu na Sporilovskou, kde se predtim tvorily dost velke kolony. Mate samozrejme pravdu v tom, ze ty oranzove znacky tam samozrejme jsou, ale spousta kamionaku (a dalsich ridicu) jsou cizinci, kteri spolehaji na navigaci a 'normalni' dopravni znaceni. A prave to se v Praze moc nevyskytuje.
Mike

Příspěvek od Mike »

Mikulik píše:V neděli jel přede mnou i nějaký soudruh z NDR s osobákem a dokonce i ten to objížděl tak nesmyslně směr nový most pro tiráky. Možná jel na Plzeň přes Modletice....No rovně to ukazovalo jen na Branik :-)
ono je to tamtudy - "nový" most - rychlejší, než spořilovskou pod dohledem kamer...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
dvs

Příspěvek od dvs »

Souhlas. Tuhle jsem tam tudy jel a ta 50 bez kamiónů byla pakárna.
Odpovědět

Zpět na „Městský okruh“