bumbik píše:dotaz: v úseku 214.6 - 220.2 P, který byl minulý rok opraven Metrostavem je stále značka 100 km/h za deště, nebo po tom broušení a mytí atd. ke kterému se nedávno odhodlal Metrostav po půl roce už je ta značka pryč a opět je zde rychlost navýšena zpět na 130 km/h ? děkuji za info
O víkendu jsem tam jel a mám pocit, že žádné omezení už tam není. Na CB bylo vidět, že se s ním nedávno cosi dělo...asi nějaké broušení nebo vymývání. Jel jsem po něm poprvé a subjektivně mi to přišlo hodně v pohodě, hladké, rovné...možná ještě o stupínek lepší než nový povrch Skansky v levém pásu... Ale kdoví jaké to je za mokra... Nějaké aktuální info jak to vypadá?
EDIT: Není zde na to téma tak to hodím sem... D1 - Vyškov - Mořice: jel jsem tam teď po půl roce a hlavně cca 230. - 240. mi připadá, že už 9 let starý CB začíná pomalu ale jistě schodovatět. Ještě to není nic moc znatelného, ale taky už to není co to bývalo. I příčné spáry jsou i při rychlé jízdě jasně viditelné což dřív nebývalo. Na jednom místě v každém směru (někde kolem 240.) už je zbroušený cca 200 m úsek pravého pruhu... Provoz už celkem hustý (v pátek).
Jsem zvědavý, jestli ty současné povrchy vydrží těch cca 30 let a budou průběžně přebrušované aby to nedopadlo jako na D1,D2 či D11...