Výše popsaný plán je splněný.
Jak to vidím do konce roku 2010
*nadále zaznamenávat novinky v oblasti silnic a dálnic
*udržovat funkční odkazy na různé instituce a soukromé stránky
*postupně doplnit chybějící odkazy na oficiální instituce
*vytvářet názorní ukážky přes obrázky formou z příloh, aby se uchovali
*postupně doplnit informace do Francie, kde jsou ještě rezervy
Jinak je více méně nemožné, abych se detailně věnoval celému světu:
*není v silách jednoho člověka, aby se věnoval detailně 75.000 km dálnic Interstate v USA; vytvořil jsem předpoklady pro ty, co to zajímá, aby si informace našli
*není v silách jednoho člověka, aby se věnoval výstavbě 40.000 km dálnic za 10 let v Číně; alespoň jsem popsal plány a přidal odkazy
*jak vidíte není v silách jednoho člověka, aby se detailně věnoval jednomu státu - Slovensku, protože když je cca. 120 úseků D/R, systém PPP atd. je to nad moje síly; budu se Slovensku intenzivněji věnovat v tomto roce (oproti minulému) tak, abych dohnal alespoň částečně třeba stav na R2, kde se chystá masivnější výstavba
Můj rok činnosti zde a menší vize: Pokusil jsem se vytvořit zde síť 75-80% států světa, o kterých se dá mluvit, že mají nějaký typ dálniční komunikace aneb jsou zajímavé něčím jiným (mají potenciál zlepšit silniční síť a postavit dálnice). Celkově se ve většine vyspělých států budu snažit alespoň přidávat nové dálniční stavby, když už se jen s těží mohu věnovat současným v provozu a v případě rozvojových zemí je zachycen aktuální trend a v mnoha případech i s historii v rozsahu 10-40 let. V rámci Slovenska přidám názorné mapy jednotlivých úseků dálnic, rychlostních silnic a obchvatů na hlavních silnicích.
Velmi mě těší zájem některých uživatelů, že rádi čtou příspevky z Balkánu, střední Evropy, z Ameriky, Slovenska atd. a klidně se může kdokoliv vyjádřit i sem, co by zde ještě chtěl mít. Aneb mi můžete napsat SZ, i když je pravda, že někdy odepíši i po týdnu.
Jinak děkuji i za důvěru vyjádřenou v hlasování.
Na závěr ještě doplním, že vzhledem k tomu, že přichází jaro, nebudu zde následující měsíce tak intenzivně jako poslední měsíc, protože stavební sezóna ožívá.