Pánové, vzhledem k tomu že na příjezdu od Kuklen vyroste KO Koruna (uprosřed bude vodotrysk) u nového OC Aupark (Hradečáky už teď přezdívaný Auau), tak se spíš vyplatí buď jet po D35 a pak po I/37 nebo to objet horem po I/11 ke KO v Plotištích a pak po I/35 do města. Eventuelní řešení je před podjezdem uhnout doleva do ulice Za Škodovkou a pokračovat před nadjezd.Mosquit píše:Já jezdím od D11 cca ke Kauflandu často a všechny cesty vycházejí +/- stejně
1) po D35 a kolem Opatovic po Hradubické, dále po okruhu kolem nemocnice
2) po D35 a kolem Opatovic po Hradubické, dále po okruhu západní stranou (kolem Střelnice)
3) po D11 přes Plačice, Pardubickou, podjezdem a západní stranou okruhu (kolem Střelnice)
4) po D11 přes Plačice, Pardubickou, Za Škodovkou
Varianta 5 - tedy dostat se na kruháč k ČKD a pak Koutníkovou - vychází časově nejdelší, i když je jasně nejpříjemnější.
Uvidíme co udělá dokončení dálnice s dojížděči ze západu (Chlumec atd) - teď jezdí naprostá většina po I/11, protože na dálnici nemá cenu zajíždět. Po dostavění 1105 možná bude.
Já, protože bydlím v Labské II, tak jezdím přes Opatovice. Na dálnici jsem od domu cca za 10 minut.