Nechal jsem naskenovat kapesní autoatlas z r.1928.
Pro zájemce je zazipovaný k dispozici ke stažení v formátu .pdf (29 Mb) na adrese:
http://megarapid.eu/files/1256710/automapa_csr.zip
Velmi zajímavé počtení
Taky mě to hned zaujalo, myslel jsem, že A a H přešly na pravostranný hned po WWI !viky píše:Líbí se mně to upozornění na hranicích,na které straně se v té které zemi jezdí.
Takže země zpátečnického Rakouska Uherska měly levostranný provoz na rozdíl od ostatních okolních států
dubnic píše:Kolega Viki mě hezky navnadil. Donutil mě prohrabat svůj antikvariát, kde mám dva autokalendáře. Jeden z let 1926-27 a druhý 1934. Kromě samotného kalendáře jsou tam velice užitečné informace ohledně dopravních předpisů, či opravy vozidla, atd. V nejbližší možné době naskenuju a dám k dispozici pro zájemce.
mě to taky nešlo, protože sem to furt otvíral v nový záložce(kolečkem na myši). pak sem na to zkusil kliknout normálně (otevřelo se mi uplně nové okno) a ejhledubnic píše:Mimochodem ten megarapid nějak blbne. Vůbec mi to na stažení nereaguje.
V google Chrome to jde taky přesně,jak říkáš-klikneš a už se stahuje,pokud jsi zaregistrovaný.Pokud ne,tak naběhne okno s možností stáhnutí free,pokud vyplníš kontrolní otázku-ochrana proti robotům.Alespoň já s tím mám takové zkušenosti.mbmat píše:mě to taky nešlo, protože sem to furt otvíral v nový záložce(kolečkem na myši). pak sem na to zkusil kliknout normálně (otevřelo se mi uplně nové okno) a ejhledubnic píše:Mimochodem ten megarapid nějak blbne. Vůbec mi to na stažení nereaguje.
já teda mam Internet Explorel. jak to jde v Mozzile nebo v Chromu netušim
To nevím,dostal jsem to jen s informací o roku. je komplet oskenovaný i s obálkou,takže jinak nic víc nevím,než co je na němVizi píše:Dotaz - kolikáté je to vydání, já mám doma IV. vydání této mapy, ale netuším z kterého je roku?
Možná je přetížený server,pokud stahuješ jako free.Lenny píše:Nešlo by to uploadnout jinam? Mi se to nedaří stáhnout.
Tvůj sice je, ale nejsi jeho autorem ani jsi jej nevydal. Takže by mohli být potíže s autorskými právy, ale pravděpodobnost je velice malá.viky píše: právní problémy-jako kvůli mně?
Klidně ať to tam zůstane.Atlas je můj a se zveřejněním souhlasím
On ne, ale dědicové možná jo...viky píše: Já si myslím,že ten,co ho vydal,to už určitě řešit nebude![]()