I/49 obecně
I/49 obecně
U Zádveřic probíhá sanace nosné konstrukce a opěr na mostě 49-009. Půlku už mají hotovou.
- Přílohy
-
- 49-009.jpg (228.69 KiB) Zobrazeno 18312 x
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Re: I/49 obecně
Soutěží se OK se silnicí II/491 u Lípy.
D47 už máme, teď ještě D48
sláva, OK je tam potřeba jako sůl. V okolí proběhlo v zimě kácení dřevin a od té doby se nic nedělo
Video z výše zmiňované přestavby křižovatky I/49 x II/491.
Povedené, takto má vypadat kruháč na silnici 1. třídy
Povedené, takto má vypadat kruháč na silnici 1. třídy
Je turbo-okružní křižovatka s třemi dvoupruhovými vjezdy, takže to je určitě plus. Trochu horší je to s těmi nápisy na vozovce. Chvíli jsem přemýšlel nad tím, co má být to PSK. Pak mě docvaklo, že to asi bude zkratka z "Púchov (SK)", což je teda dost zvláštní - za mě by stačilo jen SK. O to podivnější je ale umístění toho PSK pod cíl Zlín, což je vidět úplně na konci videa vpravo dolů. To byl někdo asi moc horlivý a nakreslil někam něco, co neměl.
já myslím, že PSK jsou Paseky, což je ta větev na jih...mapman píše: ↑20.12.2024 14:29:01 Je turbo-okružní křižovatka s třemi dvoupruhovými vjezdy, takže to je určitě plus. Trochu horší je to s těmi nápisy na vozovce. Chvíli jsem přemýšlel nad tím, co má být to PSK. Pak mě docvaklo, že to asi bude zkratka z "Púchov (SK)", což je teda dost zvláštní - za mě by stačilo jen SK. O to podivnější je ale umístění toho PSK pod cíl Zlín, což je vidět úplně na konci videa vpravo dolů. To byl někdo asi moc horlivý a nakreslil někam něco, co neměl.
PSK je skutečně značeno na tu MK. To je tedy dobrý bizár značit na vozovce nějaké místní osady, to si dělá někdo srandu ?
To tam rovnou mohou naznačit zkratku místní restaurace nebo rozhledny jestli tam něco takového je.
Zlín a Vizovice jasné, i ty Slušovice bych zde pochopil pro značení 3.hlavní větve OK. Ale PSK

Zlín a Vizovice jasné, i ty Slušovice bych zde pochopil pro značení 3.hlavní větve OK. Ale PSK
Paseky jsou na svislém dopravním značení, což je jistá indicie k dešifrování toho PSK na vozovce. Ale bizár to je, o tom žádná
Super, tak tohle mě opravdu nenapadlo. Díky hoši... Bizár ale stále trvá
To snad ani není možné... 
No tak bohužel se jinam,než na lipské paseky nedostanete.Jr to víceméně slepé,i když se dá projet do Želechovic
Naprosto nesmyslně a nekoncepčně se opravuje bezproblémový úsek I/49 mezi Horní Lidčí a Střelnou. Souběžně s tím šíleným letitým průšvihem I/57 ve Valašských Příkazích (ujíždějící svah, kde projektant poněkud nezvládl cykostesku Beleva na sjezdu do obce) a opičárnou pod Čertovými skalami v Lidečku. Přitom třeba na začátku Lidečka směrem od Horní Lidče se silnice I/57 fakticky rozpadá a našvy by se další dalekodůležitější opravy, na které údajne nějsou peníze. Přátelské varování od lidí z Hornolidčanska: začne další podobná kravina a lidi už to nevydrží a na odbor dopravy do Zlína vyrazí zástup s vidlemi ...
GiuseppeS: A teraz je otázka či jeho neopravenie nejak pomôže s ktorýmkoľvek z uvedených problémov. Tak nejak by som čakal že nie.