Hummer H3

Jestli se to zdá autorům příliš mimo témy, pak to klidně zrušte.

mapka: http://www.praha14.cz/MC/Obrazky_MC/bud ... telska.gif (ano, to čárkovaný je tunel)MiT píše:Mě hlavně zajímá "3. etapa" - spojení Toužimské s Budovatelskou...
Moje řeč. Jinak on to spíš než tunel má na tý silnici bejt překrytej zářez ... aneb hrajeme si se slovy ;o)jonáš píše:No a měli by jednim vrzem zakopat i trať 070, aby se dala do Všetat elektrifikovat. Proč hned tunel, stačil by hlubší zářez.
nn, v Radotínějonáš píše:...střihne pásku v tunelu na Točný.
to je bohužel pravda, viz případ Benda jr.jonáš píše:No sežrat by se to dalo jedině tak, že by ODS dostala za Prahu pod 5%, ale to se jistě nestane, nadšených stoupenců jsou furt mraky.
Odkdy není Údolní průjezdní ulice a co to teda je? Do 20.9. to rozhodně není a nebude běžná městská ulice s místním provozem.GiuseppeS píše:Údolní není průjezdní ulice, blokové čištění v Praze probíhá obvykle od 8 hodin, retardéry jsou kvůli prasatům, co by tam z kopce jeli 70. Ještě nějaké otázky?
Víme ;o) Je to asi jeden velkej tunel. Jedná se o již několik let dokončený obchoďák, který ale nebyl nikdy otevřen, je to tady: http://www.mapy.cz/#mm=Z@x=132756704@y=136091904@z=14Lenny píše:Tady v tomto článkujsem se dočetl o nějakém outletu, který je v exekuci, ale zajímavé je, že se investor tohoto outletu zavázel prý postavit MÚK u Pražského okruhu. Nevite někdo k té křižovatce něco blíže?
Když o tom víš kulový (jak vyplývá z dalích příspěvků), tak o tom prosím nic nepiš. Pokud ulice není slepá, tak je průjezdní. Čistí se možná od 8, ale značka zákaz stání je od 7 a od 7 se taky odtahuje (značku s jiným rozsahem jsem zatím v Praze neviděl, jestli je to v centru od 8, tak to mi může bejt úplně ukradený, protože tam autem nejezdím).GiuseppeS píše:Údolní není průjezdní ulice, blokové čištění v Praze probíhá obvykle od 8 hodin, retardéry jsou kvůli prasatům, co by tam z kopce jeli 70. Ještě nějaké otázky?
Běžně je 7-14. Při čištění jsem jinou neviděl.Kubajsu píše:Když o tom víš kulový (jak vyplývá z dalích příspěvků), tak o tom prosím nic nepiš. Pokud ulice není slepá, tak je průjezdní. Čistí se možná od 8, ale značka zákaz stání je od 7 a od 7 se taky odtahuje (značku s jiným rozsahem jsem zatím v Praze neviděl, jestli je to v centru od 8, tak to mi může bejt úplně ukradený, protože tam autem nejezdím).GiuseppeS píše:Údolní není průjezdní ulice, blokové čištění v Praze probíhá obvykle od 8 hodin, retardéry jsou kvůli prasatům, co by tam z kopce jeli 70. Ještě nějaké otázky?