Což bude jen taková "sranda", protože radiály ven z města neexistují, takže abyste se na ten MO dostal, budete muset zaplatit.dj-bobr píše:Vozovky MO by byly vyňaty ze zpoplatnění/omezení/zákazu.
Praha všeobecně
Re: Praha všeobecně
já jsem hlavně zvědav, jak se hodlají vyrovnat s rovným přístupem
protože třeba emisní zóny v reichu platí i pro místní
to bude radnice místním ty poplatky vracet ?
nebo se dočkají nějaké zvýhodněné kartičky platící pro jejich ulici ? ( ala modrá zona )
protože třeba emisní zóny v reichu platí i pro místní
to bude radnice místním ty poplatky vracet ?
nebo se dočkají nějaké zvýhodněné kartičky platící pro jejich ulici ? ( ala modrá zona )
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Jsem včera večer u piva se zastupiteli zjistil, že vlastně .. Praha nemá nic, žádný konkrétní návrh. Stay tuned, Piráti se v tomhle šťourat nepochybně budou
(teď se tam primárně řeší opencard, a to tak, že do hloubky..)
Z rozhovoru primátorky
e15 píše:E15: Měl by Stropnický zůstat, nebo odejít?
Odpovím jako matka: někde v jeho výchově se stala chyba. Má nedostatek pokory, zkušeností. Pro mě je velice těžké mu něco vysvětlovat. Řízení magistrátu není sport nějakého aktivisty. To je práce na celý úvazek. Více na: http://nazory.euro.e15.cz/rozhovory/adr ... n=copylink
Zato paní primátorka je doslova synonymem pokory a zkušeností 
Viz živočichopis, že
... Ale mám o ní trochu obavy, dlouhodobý absolutní nedostatek spánku jí asi nebude dělat dobře:
Problémy Prahy řeším čtyřiadvacet hodin denně včetně sobot a nedělí.
Hudečka jsem nemusel, ale její vystupování je přímo tragické...
Děsím se toho, co přijde po ní.kot píše:Hudečka jsem nemusel, ale její vystupování je přímo tragické...
Matěj...?Sosa píše:Děsím se toho, co přijde po ní.kot píše:Hudečka jsem nemusel, ale její vystupování je přímo tragické...
Nevite nekdo kde se Krnda narodila? Pristiho primatora bych tipoval jeste vice z vychodu.
V Bratislavě. Takže příští primátor bude z Košic 
A další z UkrajinyML90 píše:V Bratislavě. Takže příští primátor bude z Košic
Včera jsem se úplně náhodou dostal mezi účastníky debaty s jedním významným pražským architektem. Když došla řeč i na magistrát a přímo na paní primátorku, pan architekt doslova řekl: "Ten stav, je daleko horší a vážnější, než jak se mediálně zdá a jak vypadá". Dopil jsem pivo, sedl na kolo a rychle zmizel. 
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
A po něm přijde VietnamecStanda píše:A další z UkrajinyML90 píše:V Bratislavě. Takže příští primátor bude z Košic!
tak kdo to trumfne?Drak píše:A po něm přijde VietnamecStanda píše:A další z UkrajinyML90 píše:V Bratislavě. Takže příští primátor bude z Košic!
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Japonec, Okamúra
dál už nic, tak snad tohle "plodný a vtipný" téma skončilo...kyk píše:Japonec, Okamúra
Čukotka je ještě daleko na východ od Japonska. Ale po ní se to už zase nutně musí začít zlepšovat...
No nazdar. Tak jestli takhle bude Krnda řešit i kauzy Opencard a Blanka tak se máme na co těšit.
http://neovlivni.cz/krnacova-se-uklikla ... oti-praze/
http://neovlivni.cz/krnacova-se-uklikla ... oti-praze/
Ted zalezi na tom jestli Babis Krndu podrzi nebo ji necha padnout. Spis se obavam ze ji podrzi protoze za ni nema nahradu a nebude chtit pustit primatorsky post, ktery ANO urvalo. To si uz muzeme rovnou rikat 'zlatej Hudecek' - byl to sice blb ale ne az tak velkej.
Tak drsnej bych nebyl, radši říkám zlatej Bém. Oproti jeho následovníkům a následnicím to byla hvězda.kik píše:Ted zalezi na tom jestli Babis Krndu podrzi nebo ji necha padnout. Spis se obavam ze ji podrzi protoze za ni nema nahradu a nebude chtit pustit primatorsky post, ktery ANO urvalo. To si uz muzeme rovnou rikat 'zlatej Hudecek' - byl to sice blb ale ne az tak velkej.
Sosa píše:Tak drsnej bych nebyl, radši říkám zlatej Bém. Oproti jeho následovníkům a následnicím to byla hvězda.
Metro V.A vozící vzduch, 15T (nejsou špatný, "jen" troch udrahej špás), Škodův palác, Blanka, autobusy SOR s lekcí horolezení v ceně, jízdenky pro Rittiga, Opencard, ....mám pokračovat?
Bém je grázl, který by v normální zemi už dávno bručel. Nicméně souhlasím se zdejšími názory, že po něm alespoň něco užitečného zůstalo. To po panu gynekologovi, chacharovi z Holomóca či té aktuální hrůze nezůstane nic, než snůška blbejch keců. Kdyby v 90. letech vládla současná garnitura, tak nestojí z MO vůbec nic.
to se to investuje, když to splácí následovníci dalších 20let (a sami díky dluhům nemůžou investovat skoro ani korunu)pivko píše:Bém je grázl, který by v normální zemi už dávno bručel. Nicméně souhlasím se zdejšími názory, že po něm alespoň něco užitečného zůstalo. To po panu gynekologovi, chacharovi z Holomóca či té aktuální hrůze nezůstane nic, než snůška blbejch keců. Kdyby v 90. letech vládla současná garnitura, tak nestojí z MO vůbec nic.
Nezdá se mi, že by Praha měla v dohledné době zbankrotovat. Akorát holt asi nebude na podobné stavby typu Blanky. Nicméně žádná silniční stavba za Béma se mi nezdá nepotřebná. Kecy o nepotřebnosti Blanky jsou... jen kecy.
A pokud jde o metro, ano, o ukončení v Letňanech lze diskutovat, nicméně zbytek nového C je zcela jednoznačně potřebný a nové A taky.
A pokud jde o metro, ano, o ukončení v Letňanech lze diskutovat, nicméně zbytek nového C je zcela jednoznačně potřebný a nové A taky.