[D0] 510 Satalice - Běchovice
Re: 510 Běchovice - Satalice
To vypadá na další terra nullius
!
Že by se o to staral Ovčáček jako o Peroutku ? 
A máme tam další nehodu a srolovaná svodidla. Odstraňování nehody trvalo 12 hodiny. A podle videa z místa lampy stále nesvítí (a nehoda se opět stala za tmy).musklin píše:...Nájezd z R1 na VR o pár set metrů dál má svodidla zničena minimálně potřetí za dva roky...
http://www.novinky.cz/krimi/369094-kami ... smeru.html
Jezdím tudy domu pravidelně a když ta svodidla letos opravili, tak tam vydržely přesně 14 dnů...
dobrý je, že tam jsou srolovaný minimálně dodnes
aneb takhle nějak si představuji údržbu kapacitní komunikace mezinárodního významu...
aneb takhle nějak si představuji údržbu kapacitní komunikace mezinárodního významu...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máte čas a chuť, začněte prudit TSK Praha, neboť tato MÚK je v jejich správě.
R48 -> D48 se podařilo!
Prudit (výt) můžete jak chce, ale karavana (TSK) pojede dál. Viz. i katastrofální směrové dopravní značení po celé Praze a není živé duše, co by s tím něco udělala a napravila to. Mimochodem, minulý týden jsem jel od Běchovic k D11 a ne úplně pořádně (samý kamión a ještě jsem telefonoval:), jsem zaregistroval i hodně špatné značení ve směru k D11, v podstatě zamaskované za keři a na jedné značce, byla značena R, tedy 1 dokonce na červeném podkladu, příště se na to podívám pořádně.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
to snad proboha není otázka pruzení
je tu někdo kdo tu nehodu evidentně zaevidoval, jistě tam i to poškození je zapsáno, takže čekám, že taková věc poběží sama
jo, někteří jsou holt stále uvyklí, že dokud to neřeší uliční výbor, tak se nic neděje
je to spíš na to popíchnout nadřízené - magistrát? - jestli vědí, co se kolem neděje
je tu někdo kdo tu nehodu evidentně zaevidoval, jistě tam i to poškození je zapsáno, takže čekám, že taková věc poběží sama
jo, někteří jsou holt stále uvyklí, že dokud to neřeší uliční výbor, tak se nic neděje
je to spíš na to popíchnout nadřízené - magistrát? - jestli vědí, co se kolem neděje
Mike: Osobně jsem např. o tragickém dopravním značení v Praze, které mě neskutečně irituje, psal na TSK, minimálně 2x a to přímo tomu nejvyššímu, včetně fotodokumentace. Odpověď přišla vždy ve stejném duchu, tedy přibližně asi v tomto:
"Vážený soudruhu, děkujeme ti za tvoji připomínku. Vzali jsme ji na vědomí, ale vzhledem k tomu, že naše strana a naše vláda ví sama a nejlépe, jak vše má být, jak má vše fungovat a co je nejlepší pro blaho našeho člověka, tak se nemusíš obávat, že by bylo něco v nepořádku. S pozdravem, práci čest. Světu mír. Podpis Koutná, osobní oddělení.
Já osobně bych volil už přímo magistrát, a radního odpovědného za dopravu. Tam je alespoň snad nějaká miniaturní šance, že se ten člověk, nad danou věcí třeba alespoň zamyslí.
"Vážený soudruhu, děkujeme ti za tvoji připomínku. Vzali jsme ji na vědomí, ale vzhledem k tomu, že naše strana a naše vláda ví sama a nejlépe, jak vše má být, jak má vše fungovat a co je nejlepší pro blaho našeho člověka, tak se nemusíš obávat, že by bylo něco v nepořádku. S pozdravem, práci čest. Světu mír. Podpis Koutná, osobní oddělení.
Já osobně bych volil už přímo magistrát, a radního odpovědného za dopravu. Tam je alespoň snad nějaká miniaturní šance, že se ten člověk, nad danou věcí třeba alespoň zamyslí.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Ale jak vidno tak TSK nefunguje správně, takže je třeba prudit tj. psát dotazy jak na TSK, tak na magistrát, dožadovat se nápravy jinak se nic nezmění.Mike píše:to snad proboha není otázka pruzení
TSK evidentně nefunguje, což je vidět na tristním stavu magistrály především pak mostů na Wilsonově, kdy jsem zvědav kdy konečně opraví povrch nebo budou čekat, až začne být ohrožena konstrukce mostů...
R48 -> D48 se podařilo!
Obávám se, že čekání je reálnější než oprava... 
Obecně si fakt myslím, že obecně platí, že intenzivní prudou se úředník k lepším výkonům prostě nevybičuje. Spíš, a to mám z vlastní zkušenosti, začne dělat ještě větší sekance. U nás v obci jedna úřednice nepříjemné dopisy určené starostovi po rozlepení a přečtení obsahu rovnou házela do koše... A přišlo se na to náhodou...
v případě Prahy by zabala jedině návštěva přenosového vozu
tak kdo zavolá borhye, ať se jede podívat na jeden unikátně nebezpečný úsek, přímo na kraji metropole
cestou z barandova ještě natočí pár pirátů na js a reportáž jak vyšitá
tak kdo zavolá borhye, ať se jede podívat na jeden unikátně nebezpečný úsek, přímo na kraji metropole
cestou z barandova ještě natočí pár pirátů na js a reportáž jak vyšitá
Aktuální stav z nadhledu k 4.6.
Do jaké míry bude vlastně toto rozšíření bez dalších větších výdajů adaptabilní na přestavbu múk R1 x D11?
Ve velmi vysoké, někde bude chybět jen dodělat třetí pruhy.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
A upravená podoba té múk je vlastně už známá? Nebo pořád platí ten paskvil, co byl v EIA...?
-
Marooned17
Tohle chce natvrdo na Dolínka. Mohl bys mít šanci, soudruhu, je docela přístupný.monin píše:Mike: Osobně jsem např. o tragickém dopravním značení v Praze, které mě neskutečně irituje, psal na TSK, minimálně 2x a to přímo tomu nejvyššímu, včetně fotodokumentace. Odpověď přišla vždy ve stejném duchu, tedy přibližně asi v tomto:
je tam celá 510 tam a zpět 
prázdninový středeční podvečerní videoprůjezd:
Štěrboholská - R1 510 - D11- R1 510 - Novopacká tam a zpět - R1 510 - Štěrboholská - Jižní spojka
za chvíli na https://www.youtube.com/watch?v=KAcnpd7aIoc
prázdninový středeční podvečerní videoprůjezd:
Štěrboholská - R1 510 - D11- R1 510 - Novopacká tam a zpět - R1 510 - Štěrboholská - Jižní spojka
za chvíli na https://www.youtube.com/watch?v=KAcnpd7aIoc
přehozeno do protisměru
doprava plynulá, jen bych chtěl požádat někoho, kdo má tu možnost
značení pruhů v místě sjezdu na D11 je tak mizerné - neobrousilo se bílé šrafování - že řidiči mají tendenci se cpát do levého, protože přes ty šrafy vede jen ta žlutá samolepka
takže kdyby tam šly doplnit šipky rovně, ubude chaosu
fotku nemám, není tam moc kde zastavit
doprava plynulá, jen bych chtěl požádat někoho, kdo má tu možnost
značení pruhů v místě sjezdu na D11 je tak mizerné - neobrousilo se bílé šrafování - že řidiči mají tendenci se cpát do levého, protože přes ty šrafy vede jen ta žlutá samolepka
takže kdyby tam šly doplnit šipky rovně, ubude chaosu
fotku nemám, není tam moc kde zastavit
to Mike: zcela potvrzuji, kdo to nezná tak si často myslí, že pravý pruh je jen odbočovák na D11 a rve se doleva, aby mohl pokračovat rovně...
-
Speedy Gonzales
Pánové, za dočasné značení v prostoru celého reko 510 by někdo zasluhoval totálně přes držku! Dneska jsem při sjezdu z Vysočanské radiály regulérně vjel omylem do stavby a to tam tudy jezdím skoro denně. Pruhovaný dekly jako telegrafní sloupy (někde i hustěji), čáry na asfalt maloval někdo tak po pěti kilech kokainu, auta se tam motaly, brzdily, kličkovaly, nikdo nevěděl, kudy to má střihnout - mít v tu chvíli po ruce stavbyvedoucího, tak by to bylo hodně rychlý!
Ještě jedna technická: jaká je výhoda toho, že se tam mění starý hladký povrch za nový hrbolatý? Kvalita hotového díla je opravdu impozantní, asi místo finišeru používají hrábě a možná to plácaj i rukama ...

Ještě jedna technická: jaká je výhoda toho, že se tam mění starý hladký povrch za nový hrbolatý? Kvalita hotového díla je opravdu impozantní, asi místo finišeru používají hrábě a možná to plácaj i rukama ...
Chlape , to že jsi rychlý,víme všichni. Vždyť to máš ve jménu...

Já s ním souhlasím, v neděli jsem jel z R10 na ČM a trefit ten sjezd chtělo nejen dávku představivosti, ale i dostatečně rychlé reflexy. Chudák někdo, kdo tam jede poprvé a nemá aspoň trochu přehled, jak ta křižovatka vypadá...