[D0] 510 Satalice - Běchovice

Odpovědět
Standa

Re: 510 Běchovice - Satalice

Příspěvek od Standa »

To vypadá na další terra nullius :) !
kot

Příspěvek od kot »

Že by se o to staral Ovčáček jako o Peroutku ? :lol:
pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

musklin píše:...Nájezd z R1 na VR o pár set metrů dál má svodidla zničena minimálně potřetí za dva roky...
A máme tam další nehodu a srolovaná svodidla. Odstraňování nehody trvalo 12 hodiny. A podle videa z místa lampy stále nesvítí (a nehoda se opět stala za tmy).
http://www.novinky.cz/krimi/369094-kami ... smeru.html
Mario

Příspěvek od Mario »

Jezdím tudy domu pravidelně a když ta svodidla letos opravili, tak tam vydržely přesně 14 dnů...
Mike

Příspěvek od Mike »

dobrý je, že tam jsou srolovaný minimálně dodnes
aneb takhle nějak si představuji údržbu kapacitní komunikace mezinárodního významu...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Jestli máte čas a chuť, začněte prudit TSK Praha, neboť tato MÚK je v jejich správě.
R48 -> D48 se podařilo!
monin

Příspěvek od monin »

Prudit (výt) můžete jak chce, ale karavana (TSK) pojede dál. Viz. i katastrofální směrové dopravní značení po celé Praze a není živé duše, co by s tím něco udělala a napravila to. Mimochodem, minulý týden jsem jel od Běchovic k D11 a ne úplně pořádně (samý kamión a ještě jsem telefonoval:), jsem zaregistroval i hodně špatné značení ve směru k D11, v podstatě zamaskované za keři a na jedné značce, byla značena R, tedy 1 dokonce na červeném podkladu, příště se na to podívám pořádně.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Mike

Příspěvek od Mike »

to snad proboha není otázka pruzení
je tu někdo kdo tu nehodu evidentně zaevidoval, jistě tam i to poškození je zapsáno, takže čekám, že taková věc poběží sama

jo, někteří jsou holt stále uvyklí, že dokud to neřeší uliční výbor, tak se nic neděje

je to spíš na to popíchnout nadřízené - magistrát? - jestli vědí, co se kolem neděje
monin

Příspěvek od monin »

Mike: Osobně jsem např. o tragickém dopravním značení v Praze, které mě neskutečně irituje, psal na TSK, minimálně 2x a to přímo tomu nejvyššímu, včetně fotodokumentace. Odpověď přišla vždy ve stejném duchu, tedy přibližně asi v tomto:
"Vážený soudruhu, děkujeme ti za tvoji připomínku. Vzali jsme ji na vědomí, ale vzhledem k tomu, že naše strana a naše vláda ví sama a nejlépe, jak vše má být, jak má vše fungovat a co je nejlepší pro blaho našeho člověka, tak se nemusíš obávat, že by bylo něco v nepořádku. S pozdravem, práci čest. Světu mír. Podpis Koutná, osobní oddělení.
Já osobně bych volil už přímo magistrát, a radního odpovědného za dopravu. Tam je alespoň snad nějaká miniaturní šance, že se ten člověk, nad danou věcí třeba alespoň zamyslí.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Mike píše:to snad proboha není otázka pruzení
je tu někdo kdo tu nehodu evidentně zaevidoval, jistě tam i to poškození je zapsáno, takže čekám, že taková věc poběží sama

jo, někteří jsou holt stále uvyklí, že dokud to neřeší uliční výbor, tak se nic neděje

je to spíš na to popíchnout nadřízené - magistrát? - jestli vědí, co se kolem neděje
Ale jak vidno tak TSK nefunguje správně, takže je třeba prudit tj. psát dotazy jak na TSK, tak na magistrát, dožadovat se nápravy jinak se nic nezmění.
TSK evidentně nefunguje, což je vidět na tristním stavu magistrály především pak mostů na Wilsonově, kdy jsem zvědav kdy konečně opraví povrch nebo budou čekat, až začne být ohrožena konstrukce mostů...
R48 -> D48 se podařilo!
kot

Příspěvek od kot »

Obávám se, že čekání je reálnější než oprava... :mrgreen:
Michal R

Příspěvek od Michal R »

Obecně si fakt myslím, že obecně platí, že intenzivní prudou se úředník k lepším výkonům prostě nevybičuje. Spíš, a to mám z vlastní zkušenosti, začne dělat ještě větší sekance. U nás v obci jedna úřednice nepříjemné dopisy určené starostovi po rozlepení a přečtení obsahu rovnou házela do koše... A přišlo se na to náhodou...
Mike

Příspěvek od Mike »

v případě Prahy by zabala jedině návštěva přenosového vozu
tak kdo zavolá borhye, ať se jede podívat na jeden unikátně nebezpečný úsek, přímo na kraji metropole
cestou z barandova ještě natočí pár pirátů na js a reportáž jak vyšitá :zvraci:
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Aktuální stav z nadhledu k 4.6.
IMG_20150604_162051.jpg
IMG_20150604_162051.jpg (181.67 KiB) Zobrazeno 8020 x
michal

Příspěvek od michal »

Do jaké míry bude vlastně toto rozšíření bez dalších větších výdajů adaptabilní na přestavbu múk R1 x D11?
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Ve velmi vysoké, někde bude chybět jen dodělat třetí pruhy.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
michal

Příspěvek od michal »

A upravená podoba té múk je vlastně už známá? Nebo pořád platí ten paskvil, co byl v EIA...?
Marooned17

Příspěvek od Marooned17 »

monin píše:Mike: Osobně jsem např. o tragickém dopravním značení v Praze, které mě neskutečně irituje, psal na TSK, minimálně 2x a to přímo tomu nejvyššímu, včetně fotodokumentace. Odpověď přišla vždy ve stejném duchu, tedy přibližně asi v tomto:
"Vážený soudruhu, děkujeme ti za tvoji připomínku. Vzali jsme ji na vědomí, ale vzhledem k tomu, že naše strana a naše vláda ví sama a nejlépe, jak vše má být, jak má vše fungovat a co je nejlepší pro blaho našeho člověka, tak se nemusíš obávat, že by bylo něco v nepořádku. S pozdravem, práci čest. Světu mír. Podpis Koutná, osobní oddělení.
Já osobně bych volil už přímo magistrát, a radního odpovědného za dopravu. Tam je alespoň snad nějaká miniaturní šance, že se ten člověk, nad danou věcí třeba alespoň zamyslí.
Tohle chce natvrdo na Dolínka. Mohl bys mít šanci, soudruhu, je docela přístupný.
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

je tam celá 510 tam a zpět :)

prázdninový středeční podvečerní videoprůjezd:

Štěrboholská - R1 510 - D11- R1 510 - Novopacká tam a zpět - R1 510 - Štěrboholská - Jižní spojka

za chvíli na https://www.youtube.com/watch?v=KAcnpd7aIoc
Mike

Příspěvek od Mike »

přehozeno do protisměru

doprava plynulá, jen bych chtěl požádat někoho, kdo má tu možnost

značení pruhů v místě sjezdu na D11 je tak mizerné - neobrousilo se bílé šrafování - že řidiči mají tendenci se cpát do levého, protože přes ty šrafy vede jen ta žlutá samolepka
takže kdyby tam šly doplnit šipky rovně, ubude chaosu

fotku nemám, není tam moc kde zastavit
caveman

Příspěvek od caveman »

to Mike: zcela potvrzuji, kdo to nezná tak si často myslí, že pravý pruh je jen odbočovák na D11 a rve se doleva, aby mohl pokračovat rovně...
Bobek

Příspěvek od Bobek »

Království a půl princezny za 511.
Speedy Gonzales

Příspěvek od Speedy Gonzales »

Pánové, za dočasné značení v prostoru celého reko 510 by někdo zasluhoval totálně přes držku! Dneska jsem při sjezdu z Vysočanské radiály regulérně vjel omylem do stavby a to tam tudy jezdím skoro denně. Pruhovaný dekly jako telegrafní sloupy (někde i hustěji), čáry na asfalt maloval někdo tak po pěti kilech kokainu, auta se tam motaly, brzdily, kličkovaly, nikdo nevěděl, kudy to má střihnout - mít v tu chvíli po ruce stavbyvedoucího, tak by to bylo hodně rychlý!

Ještě jedna technická: jaká je výhoda toho, že se tam mění starý hladký povrch za nový hrbolatý? Kvalita hotového díla je opravdu impozantní, asi místo finišeru používají hrábě a možná to plácaj i rukama ...

:zvraci: :zvraci: :zvraci:
kot

Příspěvek od kot »

Chlape , to že jsi rychlý,víme všichni. Vždyť to máš ve jménu... :ok: :D
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Já s ním souhlasím, v neděli jsem jel z R10 na ČM a trefit ten sjezd chtělo nejen dávku představivosti, ale i dostatečně rychlé reflexy. Chudák někdo, kdo tam jede poprvé a nemá aspoň trochu přehled, jak ta křižovatka vypadá...
Odpovědět

Zpět na „Pražský okruh D0“