rumpeak píše:Tak už zareagovali i google maps, narozdíl od Mapy.cz relativně bez chyby.
Ale trasu tama naplánovat zatím nejde:)
rumpeak píše:Tak už zareagovali i google maps, narozdíl od Mapy.cz relativně bez chyby.
Napsal jste to správně, zareagovali google maps, respektive lokální komunita editorů. Kdybychom to nechali na Googlu samotném, dočkali bychom se silnice tak za rok, v lepším případě už na jařerumpeak píše:Tak už zareagovali i google maps, narozdíl od Mapy.cz relativně bez chyby.
podle mě v průběhu příštího roku bude napojení pod Globusem hotovodvs píše:Je aspoň nějaká snaha postavit v dohledné době kousek sousední stavby prodloužené Rudné, aby to napojení na I/11 bylo trochu rozumější?
nevěřím, že bude S obchvat Komárova, spíš J díky ceně, obchvat Opavy by se měl začít dělat příští rokCountry píše:Ten kousek u Globusu bude určitě příjemný, až bude, ale já bych tedy radši viděl pokrok v přípravě a následné realizaci severního obchvatu Komárova, a zahájení prací na obchvatu Opavy.
Nejen kvůli ceně, ale také kvůli ochraně přírody a krajiny. Jižní obchvat je šetrnější. Doufám že se již brzy začne připravovat. Bez něj se to v Komárově ucpe a cesta přes Komárov bude trvat stejně jako celý zbytek do Ostravy.paja píše:nevěřím, že bude S obchvat Komárova, spíš J díky ceně, obchvat Opavy by se měl začít dělat příští rokCountry píše:Ten kousek u Globusu bude určitě příjemný, až bude, ale já bych tedy radši viděl pokrok v přípravě a následné realizaci severního obchvatu Komárova, a zahájení prací na obchvatu Opavy.
citace z http://www.msstavby.cz/i11-prodlouzena- ... 09-10-2015Lenny píše:Jaké jsou dojmy z jízdy po novostavbě? A jaký je na ní provoz?
pátek I/11 je extrém (odjezd na weekend směr Jeseníky)Danek píše:Tak jsem už jel v pátek na Opavu dnes zpět a mé postřehy: Jednoznačně v pátek velmi velký provoz za mě 2pruhy na Opavu málo. Defakto jsem jel v koleně(plné oba pruhy) s nemožnosti předjíždění.Opačným směrem za Hrabinákem 3 pruhy, zhruba v polovině trasy se smrskne na 2 pruhy…prostě si myslím, že v dnešní době by měl být standart 3 pruhy na každou stranu. Jinak po dokončení prodloužení Rudné se na Rudné provoz velmi zvýší, již dnes by měli úředníci připravovat rozšíření Rudné o 1 pruh na každé straně a směr na Vítkovice podkopat cestu pod tunelem…to je můj názor.
Už jsem tam jel 6x. Dojmy jsou skvělé - cesta absolutně plynulá, přehledná a hlavně bezpečná!Lenny píše:Jaké jsou dojmy z jízdy po novostavbě? A jaký je na ní provoz?
Ale ta cca 1 minuta času, kterou takový magor na 10 km získá, přece stojí za ten adrenalin a riziko rozsekání sebe sama a všech okolo, kdo se tam nešťastně připletou, ne? Nejspíš si takový zastydlý puberťák k tomu ještě pobrukuje "Kone moje hijé,a diaľnice sú krvavé. Hlavne,že som z Turej za dvadsať minút v Trnave" (© Horkýže Slíže: MotorkárskaVladimír píše: Bohužel už jsem se i zde potkal (ve čtvrtek odpoledne) s totálním magorem, který to hnal tak 160-kou v třípruhu u Hrabyňáku směrem na Ova a všechny před sebou "si vyháněl" agresívním blikáním dálkovými.
V tom vidím velké nebezpečí této trasy.
Taky doufám, ale na stránkách Kodisu si to nemyslípaja píše:podle mě v průběhu příštího roku bude napojení pod Globusem hotovo