Tak jsem si mohl na Silvestra vyzkouset pouziti mlhovek opet v praxi. Jel jsem z Jeseniku do Brna a musim rict, ze nejelpsi useky byly od Jeseniku po Filipovice a pak az od Drysic po Brno. Mlha ruzne hustoty me provazela jak pres Cervenohorske sedlo, tak pak zhruba od Velkych Losin az po vyse uvedene Drysice (pricemz nejhorsi byla az dal za Zabrehem), kde za znackou Jihomoravsky kraj - Okres Vyskov jako mavnutim kouzelneho proutku zmizela, a ja se po temer hodine jizdy kdy jsem skoro nic nevidel nahle mohl pokochat vyhledem z kopce nad Drysicemi az k Vyskovu.
Kazdopadne musim rict, ze jsem velice ocenil auta se zapnutyma zadnima mlhovkama, pac jsem je videl o dost drive (tedy na vetsi vzdalenost) nez ty kteri je zapnute nemeli.
Sam jsem se (po predchozich informacich z teto diskuse) snazil v kazde chvili, kdy mlha trosku proridla a bylo videt aspon na 300-400 m, vypinat jak predni tak zadni mlhovky. Predni proto, ze mi stejne nijak nepomahaly, jelikoz bylo jeste denni svetlo a jel jsem po dalnici, tedy neni duvod svitit kvuli protijedoucim. A zadni proto, abych pripadne neoslnoval ty kdoz se mohli objevit za mnou.
Jakmile jsem zase vjizdel do mlhy, kdy viditelnost klesala pod 200-300 m, okamzite jsem predni i zadni zapinal. Jelikoz jsem jel spis rychleji nez pomaleji, tak jsem dost aut dojizdel (i predjizdel) a opravdu jsem citil znacny rozdil v tom jestli nekdo ma nebo nema zadni mlhovky zapnute. Cim byla mlha hustsi, tim bylo tezsi rozeznat svetla prede mnou.
Co me ovsem zarazilo, tak dost tech kdoz me predjeli (tedy jeli jeste rychleji, ac uz to bylo mnohdy vic nez 100 km/h - nekdy i znacne vic) sice svitili prednima mlhovkama, ale zadni nemeli zapnute. Duvod prilis nechapu, protoze kdyz predjizdeji, tak odpada problem s tim, ze bych nekoho prudil tim, ze ho budu dlouhodobe oslnovat. A ani kdyz predjizdeji, tak to neznamena, ze se k nim nekdo nemuze blizit zezadu. A to jeste vetsi rychlosti, cilize tam uz kazdy metr viditelnosti navic muze sehrat svou roli.