Praha všeobecně
Re: Praha všeobecně
Bod 38 taky pecka.
Jsem sám, komu komu ElWappův odkaz nejde otevřít pro jakýsi Error ?
Tak pak nezbývá než jít sem http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magi ... index.html a vyhledat číslo jednací PKD-70234/2020 .
Překvapuje mě, že obě dotčené městské části byly také proti. Zklidňovači mají bohužel zastání o level výše.
To silene, to preci nemuze byt pravda, vzdy to je uplna magistratni piratska zvule, horsi nez za komunistu, pisou tam uplne nesmysle, navzdory vsem slusnym lidem a zdravemu rozumu.
Toto má v gesci radní Adam Scheinherr za Praha Sobě. Pochybuji, že by to silniční správní úřad vydal bez neoficiálního projednání / jeho přímého pokynu. Zejména pokud je tam zásadní nesouhlas P4 a P12. Oddělenost státní správy a samosprávy jsou jenom pohádky. Řešením může být samozřejmě správní žaloba.
Bohuzel. Z jineho soudku. Scheinherr nechtel v praze pozastavit platnost modrych zon. Vidle mu do toho hodila vlada (tedy krizovy stab), tim ze je zrusila vsude.
Jinak se taky malovalo na Kacerove, smerem do Michle. Opet ve stylu dvoupruh musi byt znicen.
Jinak se taky malovalo na Kacerove, smerem do Michle. Opet ve stylu dvoupruh musi byt znicen.
Neni to na Kacerove jen neco docasneho s vylukou metra?
Pročítal jsem a nestačil se divit. Připomínky veskrze racionální - například ohledně souběžně vedoucí cyklostezky, ucpání ve špičkách atd. - ale vše smeteno ze stolu aniž by se magistrátní úředník obtěžoval něják moc argumentovat.ElWapp píše:Na Modřanské rozhodnuto jest.
Jediné v čem je to dobré, že tohle lidi nasere tak, že jim to doufám spočítají ve volbách a pak je naděje k návratu k racionálnějším řešením.
Jenže problém je v tom, že Scheinherr má některá řešení dost dobrá (tunel na MO) a jiná fanaticky anti-IAD. Koho volit, aby měl kvalitní řešení dopravy bez zbytečných buzerací? A proč nelze omezit jízdy IAD po praze mytem? Je to jednoduché a velmi účinné.
-
1975
k Adamovi S...
Třetinový úbytek provozu má nečekané důsledky. Třeba tři opravené komunikace o pár měsíců dřív, než bylo v plánu. Využili jsme situace a přesunuli rekonstrukce Vysočanské, Novovysočanské a Novodvorské z podzimu na duben. V letní stavební sezóně oceníme, až bude o tři opravy méně.
Doufejme, že se tam začne skutečně stavět, ne že to je jen "memorandum", že by to chtělo...
Třeba Novovysočanská a Vysočanská podle wazu žádná stavební aktivita... ale co, je teprve půlka toho mystického dubna...
Třetinový úbytek provozu má nečekané důsledky. Třeba tři opravené komunikace o pár měsíců dřív, než bylo v plánu. Využili jsme situace a přesunuli rekonstrukce Vysočanské, Novovysočanské a Novodvorské z podzimu na duben. V letní stavební sezóně oceníme, až bude o tři opravy méně.
Doufejme, že se tam začne skutečně stavět, ne že to je jen "memorandum", že by to chtělo...
Třeba Novovysočanská a Vysočanská podle wazu žádná stavební aktivita... ale co, je teprve půlka toho mystického dubna...
Údajně za touto iniciativou je Scheinherrův asistent Marek Bělor, který je velký cyklofanda a je zároveň z AutoMatu. Nerozumím tomu, jak tohle mohlo projít přes nesouhlas 2 MČ.
https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/ ... 70307.html
https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/ ... 70307.html
Otevřu si tak dneska stránky TSK a hned na titulce mezi novinkami vidím:1975 píše:Třeba Novovysočanská a Vysočanská podle wazu žádná stavební aktivita... ale co, je teprve půlka toho mystického dubna...
Technická správa komunikací začne od čtvrtka 16. dubna 2020 s přípravnými pracemi na rekonstrukci další části ulice Vysočanská, a to v úseku Nad Krocínkou až po ulici Prosecká. Hlavní práce budou zahájeny od pondělí 20. du...
V termínu od 21. dubna 2020 do 31. července 2020 bude Technická správa komunikací opravovat ve čtyřech etapách úsek vozovky Novovysočanské, a to od ulice Pod Plynojemem až k ulici Spojovací. Oprava spočívá v odfréz ...
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Může mi někdo vysvětlit, jakou má logiku rekonstruovat Novovysočanskou, když byla loni kompletně po částech zavřená a opravoval se plynovod a jenom se ten tankodrom záplatoval. Proč to nešlo udělat rovnou? Jako tohle už mi přijde jako totální neschopnost. Navíc by mě zajímalo, zda na rekonstrukci přispěje i developer projektu Krejcárek, protože právě výstavba tohoto projektu tuto ulici totálně zdemolovala.
-
1975
..to je tak, když člověk propadne stereotypu... stránky TSK bývaly spíš horší, než k něčemu, a pak ejhle, mají tam vše, co je potřeba... díky za upozornění. Tak snad bude v průběhu prázdnin opravdu hotovo. Pak můžou skočit třeba na Kolbenovu, Chlumeckou, Českobrodskou, Poděbradskou - jen abych zůstal u nás na severovýchodě:o)Majkii píše:Otevřu si tak dneska stránky TSK a hned na titulce mezi novinkami vidím:1975 píše:Třeba Novovysočanská a Vysočanská podle wazu žádná stavební aktivita... ale co, je teprve půlka toho mystického dubna...Technická správa komunikací začne od čtvrtka 16. dubna 2020 s přípravnými pracemi na rekonstrukci další části ulice Vysočanská, a to v úseku Nad Krocínkou až po ulici Prosecká. Hlavní práce budou zahájeny od pondělí 20. du...V termínu od 21. dubna 2020 do 31. července 2020 bude Technická správa komunikací opravovat ve čtyřech etapách úsek vozovky Novovysočanské, a to od ulice Pod Plynojemem až k ulici Spojovací. Oprava spočívá v odfréz ...
-
theodor less
Tak tohle vím jistě: Od developera nebude ani krejcárek.Saljack píše:Navíc by mě zajímalo, zda na rekonstrukci přispěje i developer projektu Krejcárek, protože právě výstavba tohoto projektu tuto ulici totálně zdemolovala.
Mohu posloužit sledováním Novodvorské. Na úseku jsou už nové a repasované obrubníky, díry pro podzemní infrastrukturu jsou už zahrabány a opatřeny první vrstvou AB. Křižovatka s Durychovou bude mít jiné parametry a nepoužívané části vozovky byly sneseny, nahradí je zeleň.
Bude se něco už konečně dělat s ulicí Zálesí? Její stav je šílený, výtluky na ni snad ani nejsou, ale asfalt je rozjezdený na sračky.
Bude se něco už konečně dělat s ulicí Zálesí? Její stav je šílený, výtluky na ni snad ani nejsou, ale asfalt je rozjezdený na sračky.
Novovysočanská: třeba proto, aby sr před kompletní rekonstrukcí vozovky vrstvy ve výkopu pořádně ssedly?
Jenže on se ten výkop dělal ve skutečnosti asi jenom na 4 místech (když teda nepočítám, že rok před tím se o opravu plynovodu pokoušeli taky).
Já si taky nemyslím, že developer na to dá korunu ale to je chyba Prahy v podmínkách stavebního povolení by podíl na rekonstrukci být mohl, protože to byl hlavní důvod proč se z Novovysočanské stal tankodrom. Viz nově udělaný povrch zastávky pro BUS, která vydržela asi 2 dny a nyní je v horším stavu než před rekonstrukcí.
Ale mě obecně hlava moc nebere, kdo tam chce bydlet, protože z každé strany tam jsou buď frekventované silnice nebo koleje.
Já si taky nemyslím, že developer na to dá korunu ale to je chyba Prahy v podmínkách stavebního povolení by podíl na rekonstrukci být mohl, protože to byl hlavní důvod proč se z Novovysočanské stal tankodrom. Viz nově udělaný povrch zastávky pro BUS, která vydržela asi 2 dny a nyní je v horším stavu než před rekonstrukcí.
Ale mě obecně hlava moc nebere, kdo tam chce bydlet, protože z každé strany tam jsou buď frekventované silnice nebo koleje.
Nevím, jestli se to v posledních týdnech změnilo, ale přišlo mi, že ty nové baráky na Krejcárku stále zely prázdnotou, i když už jsou dávno hotové. Že opravují Novovysočanskou jsem se radoval už vloni. A nakonec z toho byl akorát výkop před PRE...
-
1975
...podle mých info ta rekonstrukce měla proběhnout už na podzim, ale nestihli ji na Praze zprocesovat... to víte, to máte Tibet, memoranda... je toho moc:o)
...ale zase když to začne teď, způsobí to menší špunty.. hlavně aby už to bylo hotové.
...ale zase když to začne teď, způsobí to menší špunty.. hlavně aby už to bylo hotové.
Výkop se dělal jen na několika místech, protože se nové potrubí protahovalo tím starým.
Království a půl princezny za 511.
A ano ty byty jsou prázdné ale prodané a je tam celkem dost cedule k pronájmu. On taky ten projekt má suverénně nejmenší průměr m2 na jednotku tak jenom pro představu co tam vzniklo. Navíc mě překvapilo, že některé bytové jednotky nemají parkovací místo což jsem si naivně myslel musí být u všech novostaveb zaručeno.
To ubytovani tam je hrozne. Si skoro myslim, ze uz prestrelili i na Prahu. Tohle uz totiz neni na bydleni ale na prespavani. IMHO z toho bude nepekna ubytovna. 4 lidi na kotec. Nejvic zaplacou ti, co si tam naivne koupili ty normalni byty.
Díval jsem se na to v katastru, a zaujalo mě na tom , že je to celé jeden bytový dům. Tedy těch celkem 5 domů (zdánlivě) je v úrovni suterénu propojeno a je to právně jedna nemovitost s celkem 456 jednotkami (pokud dobře počítám).
Teda tam až se budou vlastníci na něčem chtít domluvit, tak to bude prakticky nemožný. Nehledě k tomu, že se významné procento z nich jmenuje Nguyen, Vasyl či jinak a ti nebudou mnohdy ani rozumět co po nich kdo chce a na nějáké shromáždění vlastníků ani nepřijdou ..........
Cca 23 procent pořád ještě vlastní nějáká firma, takže zhruba čtvrtina prodaná ještě není. Tož kupujte, nebudou !
Teda tam až se budou vlastníci na něčem chtít domluvit, tak to bude prakticky nemožný. Nehledě k tomu, že se významné procento z nich jmenuje Nguyen, Vasyl či jinak a ti nebudou mnohdy ani rozumět co po nich kdo chce a na nějáké shromáždění vlastníků ani nepřijdou ..........
Cca 23 procent pořád ještě vlastní nějáká firma, takže zhruba čtvrtina prodaná ještě není. Tož kupujte, nebudou !