Čerchované červené číslo mi přijde zbytečnost, stejně je tam vždy zelená subplocha nebo by měla být. Jak je fotka z toho Týna, tak to “(D3)” vypadá otřesně, buď tam nemá být vůbec nic - jen zelená se znakem dálnice, těžko si tady někdo poplete D3 s jinou dálnicí - a když už něco, tak běžný červený rámeček s trojkou. “D” se nikde na značení nevyskytuje, nechápu, jak tohle mohl někdo schválit a osadit.
JirkoS: jak jsem psal, mě nevadí vůbec nápis těch Budějovic, spíš jsem nechápal, proč se někdy dává a někdy je tam jen prostě zelená plocha se značkou dálnice. Nedošlo mi, že to zde prostě rozlišuje D3 vs D1. A je pravda, že to určitě více práskne do očí řidiče, kteří jsou zvyklí postaru.
Mapman: dovolil bych si nesouhlasit, když chci značit směr k dálnici, tak tam má být zelená obyč směrovka. Pokud je v okolí více dálnic, tak přidávat čísla - červený rámeček s číslem. No a pokud je potřeba už rozlišovat směry na dálnici (když se blížíme k dálnici) tak logicky přidat i cíl pro rozlišení, na který směr ta silnice vede. To “D” je tam nadbytečné a blbě vypadající za jakékoli situace.
A souhlas s myšlenkou, že by se hodilo přidávat čísla dálnic za cíle pokud jich je více. Mít značku, kde je zelená subplocha a k tomu napsané 3 cíle a dole 3 čísla silnic, tak vím téměř prd.