Podle mě to ve velkém médiu nefunguje tak, že někdo publikuje zprávu a nikdo o tom neví. Podle mě mají systém, kam to píšou, kdo co dělá. Já bych očekával, že budou mít dokonce systém, ve kterém se jim budou shromažďovat informace z různých zdrojů(s nějakým tagem, k jakému tématu to je atd).ML90 píše:To je sice super, že Mátla sleduje několik lidí z ČT a dokonce i samotný profil ČT24, ale taky musíte vzít v úvahu, že v tom daném médiu pracuje x novinářů a kdo konkrétně bude tohle téma zpracovávat je často dost o náhodě. U těhle témat to platí tím spíš, novináři věnující se dlouhodobě nějakému konkrétnímu tématu nebo oblasti jsou v ČR bohužel spíše výjimka. Pokud jde o ten oficiální profil, tak si snad nemyslíte, že ho vede někdo z redakce, kdo točí reportáže nebo píše články. To je asi jako tvrdit, že každý zaměstnanec ŘSD by měl vědět o něčem, co se napsalo na twitteru, protože ten daný profil je sledovaný profilem ŘSD.
Já bych si skoro tipl, že ČT o tom možná věděla, ale prostě to ingorovali a když přišla zpráva z ČTK, tak to tam šoupl kdokoli.
Uvedení Hřiba je chyba ČTK, ostatní to slepě převzali. U ČT je chyba, že si to nezařadili do té doby, než to přišlo od ČTK.