Připomínky k fóru
-
Diaľničiar
- VIP
Re: Připomínky k fóru
Mohu to potvrdit při odesílání příspěvku se mi to stalo rovněž. Ale tak ona nová verze má těch nedostatků vícero jak tak pozoruji.
Odesíláte napřímo nebo přes náhled? Já snad skoro vždy přes náhled a problémy nemám...
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Ono to zlobí jen někdy. Třeba dnes úplně v pohodě, ale tuším včera s chybovým hlášením.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o report všech kiksů, včetně detailního popisu okolností. V logu fóra nic k tomuto není, bylo by ideální umět tento jev nasimulovat.
R48 -> D48 se podařilo!
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Dnes dva příspěvky úplně v pohodě a pak najednou:
Přidáno za 35 sekund:
A sranda, že tento příspěvek o chybě už byl zase v pohodě:-)
A sranda, že tento příspěvek o chybě už byl zase v pohodě:-)
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Zatím mi to taky jede vpohodě i na PC.
Mám vypozorováno, že by mělo být jedno, zda to píšete v tom rychlém okýnku pro odpověď nebo v tom velkém, kde jsou citace, URL atd.
Mám vypozorováno, že by mělo být jedno, zda to píšete v tom rychlém okýnku pro odpověď nebo v tom velkém, kde jsou citace, URL atd.
píšu jen jako odpověď, tedy ne v malém okénku
občas to dělá, občas ne
dnes se mi to stalo i při odesílání SZ
občas to dělá, občas ne
dnes se mi to stalo i při odesílání SZ
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
V posledních dnech jsem posílal 3 SZ (už přesně nevím, jak jsem se do té sekce dostal) a vždycky to skončilo tím, že se po odeslání se objevila prázdná obrazovka, ale zpráva byla v pořádku odeslána. URL té prázdné stránky jsem si nezapsal.
Používám PC, Win10 a Firefox 121.0.
Používám PC, Win10 a Firefox 121.0.
Také hlášena chyba po odeslání příspěvku. použita volba pro rychlou odpověď. Windows 10, Google Chrome
- Přílohy
-
- chyba.jpg (19 KiB) Zobrazeno 3196 x
zde tu 500 může generovat i něco před web serverem, mi se to nepodařilo vyvolat.
může si někdo zapnout DevTools v chrome/edge apod., v Síť povolit Vše a do filtru dát 500. poté zmenšit okno DevTools (ne zavřít), normálně pracovat.
A až to nastane zvětšit DevTools poslat obsah Hlavičky + Odpověď, možná z toho vypadne, kdo to hlásí.
může si někdo zapnout DevTools v chrome/edge apod., v Síť povolit Vše a do filtru dát 500. poté zmenšit okno DevTools (ne zavřít), normálně pracovat.
A až to nastane zvětšit DevTools poslat obsah Hlavičky + Odpověď, možná z toho vypadne, kdo to hlásí.
Tak až teď u posledního příspěvku mi to udělalo. Pořád to stejné, info prohlížeče psalo (krom toho erroru 500) že web ceskedalnice může být nebezpečný atd.atd.
Předpokládám, že chrome automaticky blokne stránku, jednorázově, ale při opětovném načtení už server chybu nehlásí, proto se to normálně načte. Ještě zjistit, co na fóru vyhazuje to "nebezpečí".
Předpokládám, že chrome automaticky blokne stránku, jednorázově, ale při opětovném načtení už server chybu nehlásí, proto se to normálně načte. Ještě zjistit, co na fóru vyhazuje to "nebezpečí".
Nevím, jestli to souvisí, nebo je to problém u mě, ale občas se mi stane, že se mi typicky při reloadu stránky nabídne dost divný soubor ke stažení. Před chvílí soubor XOGIF-GX.html při reloadu https://www.ceskedalnice.cz/wp-content/ ... -velka.png. Názvy těch souborů vypadají většinou takhle, ale písmena tam jsou různá. Zkusil jsem soubor uložit, ale nic v něm není.
Tak teď z mobilu jsem měl taky problém s odesláním. Neukáže se tedy žádná chyba, jen prázdná stránka. Když jsem se vrátil a reloadnul, příspěvek už tam byl.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
pomůže tohle ?
- Přílohy
-
- Snímek obrazovky 2024-01-13 202215.jpg (71.97 KiB) Zobrazeno 2935 x
To se mi taky několikrát stalo, myslel jsem si že je strana na mé straně kvůli wifi připojení.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
D4 Má být minimálně do Strakonic.
ano v tomto, ale je nutné to mít spuštěné před vznikem chyby. Nutné je pak najít v záložce network ten request co skončil s errorem 500 (tj. filter dát 500) a poslat všechny jeho vlastnosti.
tj. z Network,
- označený chybný request, vše z jeho Headers a vše z Response,
- čas chyby (lze zobrazit zpětně https://stackoverflow.com/questions/376 ... 4#70385384)
- případně svou veřejnou IP (toto ne veřejně)
případně zaslat soubor vytvořený pomoci Save all as HAR with content
(ale ne veřejně, obsahuje privátní informace)
Občas to dělalo i dnes = 14.01.
to bych musel logovat celý průběh návštěvy fora, protože se to neděje pravidelně....
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Zaznamenal někdo v uplynulem týdnu problémy s fórem?
Upravoval se SMTP server pro odesílání notofikací, který zlobil.
R48 -> D48 se podařilo!
Za mě už dobrý
Z poslední týden jsem nic nezaznamenal a to mě to občas taky zlobilo.
Ne, už hodnou chvíli nic.Martin z Ostravy píše: ↑26.1.2024 17:09:00 Zaznamenal někdo v uplynulem týdnu problémy s fórem?
Mě se často stává, že si server nepamatuje moje přihlášení a musím se přihlašovat znovu. Děje se to cca. poslední měsíc, dřív se to nikdy nestávalo. Dá se bez toho žít, ale stále to vyvolává pocit, že je na serveru něco pokaženého...
To je zajímavé, já se nemusel přihlašovat už hodně dlouho.
Já taky problém s přihlašováním neeviduju...
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte synchronizovaný prohlížeč na více zařízeních?