Díky za fotky
[D4] Mirotice – Třebkov – křižovatka s I/20
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Re: R4 Mirotice – Třebkov – křižovatka s I/20
Paráda, že to je R22,5 vůbec nevadí.
Díky za fotky
Díky za fotky
R48 -> D48 se podařilo!
výborné fotky. pořád se diskutuje kde ušetřit a na čem. myslím že tento nový úsek R4 která nemá zrovna široký odstavný pruh a i poměrně úzký dělící sás přeci nemůže stát balík. i je tam znát stoupání ale ano je to přec jenom Rko. Ale to je cesta. Kdyby se v podobných parametrech stavělo i na úsecích které měli být v parametrech D tak by se myslím značně ušetřilo.
Tak zrovna zúžené odstavné pruhy není dobré místo na šetření. Tuhle jsem píchnul na D8 a vyměňovat za tmy levé kolo, když kamiony projíždí metr od auta (do levého uhnul málokdo), opravdu příjemné není. Trvalo mi to asi hodinu, protože nejsem sebevrah a před každým autem jsem radši uhnul. A to tam je ten odstavný pruh celkem široký.
jo jo,tak po kilometru ještě odstavné rozšířené zálivy.
A proč jsi na tom pichlém kole nedojel na nejbližší sjezd, či odpočívku? Přijde mi lepší zničit ráfek než se nechat přejetdd píše:Tak zrovna zúžené odstavné pruhy není dobré místo na šetření. Tuhle jsem píchnul na D8 a vyměňovat za tmy levé kolo, když kamiony projíždí metr od auta (do levého uhnul málokdo), opravdu příjemné není. Trvalo mi to asi hodinu, protože nejsem sebevrah a před každým autem jsem radši uhnul. A to tam je ten odstavný pruh celkem široký.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Lenny, máš pravdu. Ale jednou jsem byl ve stejné situaci (naštěstí ne na dálnici) a když máš online udělat rozhodnutí o zničení disku kola..... to je těžké rozhodování.... 
Na tohle jsou (při běžném píchnutí) dobré ty dofukovací spreje - je to mnohem rychlejší, nemusí se vypínat motor a dá se potom dojet na nějaké lepší místo k výměně kola.Michal R píše:Lenny, máš pravdu. Ale jednou jsem byl ve stejné situaci (naštěstí ne na dálnici) a když máš online udělat rozhodnutí o zničení disku kola..... to je těžké rozhodování....
dd: jsi docela sebevrah! V takovém případě máš volat SSUD nebo policii aby tě označili šipkou. Já osobně bych z auta vylezl jen vpravo do pangejtu
ty by měli být minimálně u každé eSOeSky. Jsme jedna z mála zemí, kde se u hlásek nedá skoro ani přibrzdit natož měnit koloole píše:po kilometru ještě odstavné rozšířené zálivy
Bezvýhradný souhlas!!!egelebege píše:ty by měli být minimálně u každé eSOeSky. Jsme jedna z mála zemí, kde se u hlásek nedá skoro ani přibrzdit natož měnit kolo
Jako v případě, že píchnu kolo na dálnici mám volat policii nebo SSUD? Je jasný, že kdyby to byla dlouhodobější odstávka třeba kamionu, tak by tam být označení mělo. Ale představa, že volám na 158: píchnul jsem na D5 u Berouna na 45.km přijeďte mě zachránit nabo přivezte šipku, chci měnit kolo, to mě přijde přehnanýegelebege píše:dd: jsi docela sebevrah! V takovém případě máš volat SSUD nebo policii aby tě označili šipkou. Já osobně bych z auta vylezl jen vpravo do pangejtu
Možná se to zdá přehnané, ale tu možnost máte a pokud opravdu není kam bezpečně odstavit auto tak bych to udělal taky, už x-krát jsme viděli že i v odstavném pruhu jde často o život...Sopko píše:Ale představa, že volám na 158: píchnul jsem na D5 u Berouna na 45.km přijeďte mě zachránit nabo přivezte šipku, chci měnit kolo, to mě přijde přehnaný
kde jsem to jen viděl... jo, už to mám, možná se blýská na lepší časy.egelebege píše: ... minimálně u každé eSOeSky. Jsme jedna z mála zemí, kde se u hlásek nedá skoro ani přibrzdit natož měnit kolo
No zatim mě to nenapadlo ani jsem neměl potřebu, ale určitě se nad tim zamyslim ..
Rozhodně lepší, než se nechat smést kamionem. Musíš si uvědomit, že kolikrát třeba nemá kam uhnout aby tě bezpečně objel a když jich jede za sebou víc třeba i s 50m odstupem (pokud se zrovna nechystá předjíždět, to pak je ten odstup minimální), tak tě uvidí na poslední chvíli (jestli vůbec). A pokud píchneš levý kolo a ještě ke všemu ve tmě, tak jde fakt o životSopko píše:Jako v případě, že píchnu kolo na dálnici mám volat policii nebo SSUD?
že by?adamos píše:možná se blýská na lepší časy.
adamos píše:kde jsem to jen viděl... jo, už to mám, možná se blýská na lepší časy.egelebege píše: ... minimálně u každé eSOeSky. Jsme jedna z mála zemí, kde se u hlásek nedá skoro ani přibrzdit natož měnit kolo
no výborně. a nakonec se to stavět naučíme
Obávám se že je to ale jen na nových silnicích v kategorii R22,5. Je to i na obchvatu Olomouce, na tom novám kousíčku.adamos píše:egelebege píše:kde jsem to jen viděl... jo, už to mám, možná se blýská na lepší časy.
To je pořád hrozně málo, ten záliv by měl mít aspoň 5 metrů na šířku aby tam člověk mohl bezpečně "pracovat"...adamos píše:kde jsem to jen viděl... jo, už to mám, možná se blýská na lepší časy.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Takhle jen defacto supluje obyčejný odstavný pruh.mapman píše:To je pořád hrozně málo, ten záliv by měl mít aspoň 5 metrů na šířku aby tam člověk mohl bezpečně "pracovat"...adamos píše:kde jsem to jen viděl... jo, už to mám, možná se blýská na lepší časy.
R48 -> D48 se podařilo!
asi jako tyhle na R35 Sedlice-OpatoviceMartin z Ostravy píše:Takhle jen defacto supluje obyčejný odstavný pruh.
Egelebege: Nejhorší je, že je to ještě mírně do zatáčky... Tady píchnout levé kolo, tak opravdu nevím, co bych udělal... To bych se asi bál vylézt do silnice, byť jen na minutu! To, co popisoval dd, se stalo na mnohem lepším odstavném pruhu a i tak to muselo být pěkně o hubu!
Zastavit u SOSky a přivolat hochy z SSÚD, od toho tady ty SOSky jsou, opravdu...
Záleží kam ta SOSka volá
Obecně na Policii na SSÚD / SSÚRS, když na daném úseku RS nic takového není, tak na 112....
A jsou u nás SOSky bez příslušných SSÚD/SSÚRS?
Tyhle nový zálivy, to je ....mírně řečeno slabota. Např s francouzskými kde se schovaj i dva kamiony se to nedá srovnávat. Na druhou stranu aspoň něco. Konečně se někdo obrátil správným směrem
R48, R55 u Otrokovic, R6 atd. atd... v podstatě všechny Rka kromě R35 u Olomouce, která má zatím jako jediná vlastní SSÚRS a policii a R35 u HK, kde ty dva páry SOSek volaj na policii SSÚD Pravy, které je za rohem....adamos píše:A jsou u nás SOSky bez příslušných SSÚD/SSÚRS?