Ja jsem si toho vsiml, ze tam nahore mas usek 510 v provozu, ale krom te jednoradkove hlasky nic vic. Nicmene jsem to povazoval za tak okrajovou vec, ze me ani nenapadlo Ti o tom rikat. Soustredil jsem se na to podstatne a to je 512-515.Martin z Ostravy píše:A safra, vidíš to. Toho jsem si vůbec nevšiml, že tam chybí 510. A nevšiml si toho ani mapman ani Pavel.
No to staniceni jsme resili, ze je pekelny... Da se jet podle vzrustajiciho cisla stavby (pouzito v tomto schematu, tedy 510 az 520), ale mnohem vice by davalo smysl, kdyby MUK D1 x R1 mela pro R1 nejakou vyznacnou kilometraz - napr. 0,0. To se bohuzel nestalo a uz nejspis nikdy nestane (cas vhodny k precislovani 515-517 uz je nenavratne pryc, ted by to postihlo uz i 512-514).Martin z Ostravy píše:No, ale ono to díky současnému staničení není vůbec jednoduché, ale budu se tím zabývat.
Samo sebou to sedi podle hodinovych rucicek, pac to sedi i podle kilometraze a ta jde po smeru hodinovych rucicek, tak jak vzrustaji cisla silnic prvni tridy a dalnic odpojujicich se z okruhu. Tohle zase pokud by nesedelo, tak bych Ti to reportoval jeste nez se to dostalo na svetlo sveta.Martin z Ostravy píše:EDIT: Teď jsem se na to díval, a podle těch ručiček to sedí.
Z Modletic podle hodinových ručiček jedu na Ruzyň.