Připomínky k fóru

Návrh na zlepšení, připomínky a stížnosti
Odpovědět
jannnn

Re: Připomínky k fóru

Příspěvek od jannnn »

Však jasné, ale je to jednoduché řešení jak mu úplně nezamezit v přístupu a přitom mít "čisté" diskuze. Stačí večer najednou odklikat schválit/neschválit je je vyřízeno :) .. právě pro takovédle problémové jedince to s úspěchem používáme na i fóru, které je o několik řádů větší než toto :)
martini
VIP

Příspěvek od martini »

jannnn píše:Však jasné, ale je to jednoduché řešení jak mu úplně nezamezit v přístupu a přitom mít "čisté" diskuze. Stačí večer najednou odklikat schválit/neschválit je je vyřízeno :) .. právě pro takovédle problémové jedince to s úspěchem používáme na i fóru, které je o několik řádů větší než toto :)
Jo takhle, že to jde udělat pouze pro konkrétní uživatele...? To by mohlo fungovat. Já se k takovýmto nastavením nedostanu, to musí někdo jiný, ale mohlo by to fungovat.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Jojo, jen pro uživatele, kterému se to nastaví, jinak by to byl opravdu nesmysl :)
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Takto to pak vypadá:
a.jpg
a2.jpg
zároveň je ikonka u toho tématu, kam chtěl přispět, aby to bylo viditelné i bez toho že člověk leze do moderátorského panelu:
a3.jpg
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Takto to pak vypadá:
a.jpg
a.jpg (68.56 KiB) Zobrazeno 7147 x
a2.jpg
a2.jpg (61.89 KiB) Zobrazeno 7146 x
zároveň je ikonka u toho tématu, kam chtěl přispět, aby to bylo viditelné i bez toho že člověk leze do moderátorského panelu:
a3.jpg
a3.jpg (108.52 KiB) Zobrazeno 7153 x
multi

Příspěvek od multi »

Zdá se mi to nebo má Martin z Ostravy červenu barvu nicku a oddělil se tak od nás pěšáků? :lol: Jo a gratuluji. ;)
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

multi píše:Zdá se mi to nebo má Martin z Ostravy červenu barvu nicku a oddělil se tak od nás pěšáků? :lol: Jo a gratuluji. ;)
jj, asi za zásluhy :) :)
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

Mládí vpřed! Pochopitelně za zásluhy :) A ač se mu červená moc nelíbila, myslím že si zvykne on i my ;) Hail to the Lancelot!
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Poslední dobou mi fórum nějak laguje (má dlouhou odezvu) fórum, dělá to i vám nebo je to problém mé konektivity do netu?
R48 -> D48 se podařilo!
hh
Autor

Příspěvek od hh »

"U mě dobrý."
martini
VIP

Příspěvek od martini »

U mě taky...
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
bhs

Příspěvek od bhs »

Do třetice všeho dobrého - u mě taky .... :-)))
Avantime
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantime »

Martin z Ostravy píše:Poslední dobou mi fórum nějak laguje (má dlouhou odezvu) fórum, dělá to i vám nebo je to problém mé konektivity do netu?
Mně se zdá, že o trochu delší odezvu má fórum tak okolo jedné ráno, zřejmě v tu dobu probíhá na serveru nějaká pravidelná činnost (například zálohování), která zpomaluje všechno ostatní. Přes den mi přijde odezva velmi rychlá.
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Jo noční odezvu mi to dělalo i kdysi, ale teď mi to poslední dobou dělá hrozné lagy i přes den :(
Snad se to nějak spraví :?
R48 -> D48 se podařilo!
Michel

Příspěvek od Michel »

Ha, tak právě teď, 23:05, se mi některé příspěvky načítají i 15-20s, tak teorii noční odezvy to podporuje, ale nevysvětluje to Martinovo lagování ve dne...
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

No začalo to, když u nás byla mlha :D
Fakt nevím čím to je, jestli se nějak měnily DNS servery nebo co, každopádně na fórům mám ping průměrně 17ms. :?
R48 -> D48 se podařilo!
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Já tedy nějaké systematické výpadky nebo zpomalení nepozoruji, občas se stane že fórum nějakou minutku-dvě neodpovídá, ale to se stává u každého serveru.

Na ping si taky nemohu stěžovat :)
Minimum = 1ms, Maximum = 8ms, Průměr = 1ms
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Teď jsem si trochu "pinkal" a drhne to na bráně, asi je na čase jim zase pohrozit odchodem jinam. :kladivo:
R48 -> D48 se podařilo!
Michel

Příspěvek od Michel »

Aha, takže se vám nenačítá dlouho jen tento web ale i jiné stránky? Nejste třeba připojený přes směrovou wifi anténu, kterou pootočil vítr? :)
Já mám momentálně ping na toto fórum 5 ms. A jannnn asi bydlí v Praze, když má takovou malou odezvu?! :)
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Michel píše:A jannnn asi bydlí v Praze, když má takovou malou odezvu?! :)
jojo, v Praze a hlavně na optice :)
Michel

Příspěvek od Michel »

A já si říkal, jaké nemám v Olomouci na vysokoškolských kolejích rychlé připojení :D Ale domů nám teď poskytovatel taky zavedl optiku, tak o víkendu musím vyzkoušet, jakou budu mít odezvu odtamtud :jidlo:

A Martin by se měl asi každopádně obrátit na poskytovatele. Ono to nemusí být chyba jenom na serverech poskytovatele, ale třeba právě někde "po cestě" - jeden kamarád se třeba divil, že se mu zpomalilo připojení, a pak se zjistilo, že vrabci na půdě rozklovali kabely (mám pocit, že snad dokonce optické) a druhému zase vítr otočil tu wifi anténu :lol:
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Michel píše:Aha, takže se vám nenačítá dlouho jen tento web ale i jiné stránky? Nejste třeba připojený přes směrovou wifi anténu, kterou pootočil vítr? :)
Já mám momentálně ping na toto fórum 5 ms. A jannnn asi bydlí v Praze, když má takovou malou odezvu?! :)
No, ale pocitově ostatní stránky jedou normálně, kdežto u dálnic čekám jak jeliman třeba i 20s.
Jinak směrovou anténu wifi mám, ale na první bránu mám 4-8ms. až dál to drhne.

Jinak anténa mi už spadla, a ne jednou, to pak nešel net vůbec.

Jinak z netu na UP jsem byl nadšený, ale letos v zs ta rychlost, aspoň u nás na právech, nic moc.
Asi nejsou prachy :D
R48 -> D48 se podařilo!
Standa

Příspěvek od Standa »

Mám technický dotaz: ještě v minulém roce se mi odkazy otevíraly v novém okně, což bylo velmi výhodné zvláště pro porovnávání různých variant v mapách. Na jiných stránkách mi takhle odkazy nefungovaly, z čehož jsem usuzoval, že jde o nastavení na tomto serveru. Dnes se ale všechny odkazy otevírají ve stejném okně, něco se změnilo? Mám v práci poněkud zastaralý IE6, takže v tom je možná zakopaný pes.
Avantime
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avantime »

Standa píše:Mám technický dotaz: ještě v minulém roce se mi odkazy otevíraly v novém okně, což bylo velmi výhodné zvláště pro porovnávání různých variant v mapách. Na jiných stránkách mi takhle odkazy nefungovaly, z čehož jsem usuzoval, že jde o nastavení na tomto serveru. Dnes se ale všechny odkazy otevírají ve stejném okně, něco se změnilo? Mám v práci poněkud zastaralý IE6, takže v tom je možná zakopaný pes.
O tomto problému víme, problém způsobil upgrade fóra na verzi 3.0.8, při kterém jsem bohužel nezahrnul příslušné úpravy tak, aby se odkazy nadále otevíraly v novém okně. Tuto úpravu jsem provedl až včera, tedy odkazy, které byly vloženy v mezidobí (od středečního rána do neděle večer), se do nového okna neotevírají. Nově vložené odkazy by již měly být automaticky otevírány v novém okně. Za způsobené potíže se omlouvám.
Standa

Příspěvek od Standa »

Tak to jsem rád, že šlo jen o chybičku a hned se to dalo opravit, je to sice drobnost, ale hodně to zjednodušuje práci. Díky moc! Kéž by všechny servery byly takhle user-friendly, jako ten Váš!
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru a o portálu ceskedalnice.cz“