Petr Pokorný píše:Kasme hlásí přímo z terénu že je otevřeno (a má projeto) ve směru Kbelská -> R10. Opačný směr ještě v provozu není, prej snad každou chvilku ... odstraňuje se značení

Jel jsem opačný směr ca ve 14.40h, a už se jezdilo. I když nájezdy ještě nebyly "stopro", přijel jsem od Běchovic, a od BlackBridge byl nájezd ještě uzavřen, udělal jsem si tedy po R10 kličku na Exit 3 Radonice, vrátil se zpátky v poposkakující koloně (nějaký kamion tam ťukl Octávku, asi 500m před rozvětvením VR / ČM, zřejmě se z výšky své kabiny kochal novým dílem a zapomněl pohlédnout dolů na plebs

), a pak si projel poklidným tempem celou VR (potvrzuji, že 50km/h je jen na onom kousku, jak už hlásil Kasme přes Petra), kde jsem napočítal snad míň aut, než počet "oplocovačů a dokončovačů" v příkopech vůkol

. Napojení na Kbelskou vcelku OK, zespoda jel kamion a pár aut, ale předpokládám, že pohodový provoz zde panoval spíš proto, že úzké hrdlo už vzniklo dole na trase

.
Nu, uvidíme, jak se ty dopravní zátěže rozloži časem, až si na nový stav všichni zvyknou, každopádně nyní mi přijde, že VR má smysl i pro "vnitropražský transit" v relaci "východ Prahy <-> Prosek, Letňany". Pokud si odmyslím tu kličku a zácpu kolem Radonic, určitě je pohodlnější jet do Letňan tudy, než se kodrcat přes BlackBridge (a riskovat místní aktivní MPíky měřící padesátku) a následně milión čtyřistaosmdesátpěttisíc hloubětínských semaforů. Kilometrově je to - téměř - nastejno.