Vysočanská radiála (D10 - Kbelská)

Pražský a Městský okruh, radiály a ostatní pražské komunikace
Odpovědět
kyk
Kontaktovat uživatele:

Re: Vysočanská radiála (R10 - Kbelská)

Příspěvek od kyk »

Včera večer jsem 50 ani v jednom směru nepostřehl, bude potřeba návštěva očního lékaře, nebo jsou značky opravdu pryč?
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Třeba je odfouknul vítr :-)
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

asi už tam opravdu není, asi tři lidi mi to tvrdí :)

a to novináři nenapíšou... :crazy:
martini
VIP

Příspěvek od martini »

Hlavně by teda měli sundat tu značku zákaz kamiónů v levém pruhu před podjezdem železnice ve směru nahoru po Kbelské, aby se to mohlo řadit čím dříve tím lépe. Nakonec možná původně vyznačená varianta připojení z VR směr D8 nebyla tak špatná, ale tak uvidíme jestli se to usadí nějak.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
jonáš

Příspěvek od jonáš »

kasme píše:a to novináři nenapíšou... :crazy:
Proč by o tom psali, dobrá zpráva nikoho nezaujme .. voni jsou placený za ty špatný, aby se lidi nasrali a jeli to zkompenzovat nějakym terapeutickym nákupem :lol:
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

jonáš píše:
kasme píše:a to novináři nenapíšou... :crazy:
Proč by o tom psali, dobrá zpráva nikoho nezaujme .. voni jsou placený za ty špatný, aby se lidi nasrali a jeli to zkompenzovat nějakym terapeutickym nákupem :lol:
ale jo... to byl jen takový výkřik do pole :) (oploceného)

dnes jsem se tam nedostal, ale pár fotek provozu jsem vyfotil... jsou ovšem trochu kostrbaté :crazy: :crazy:
je to přeci jen 16km :kladivo:
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Dnes jsem tam jel (vlastně tedy včera, už je po půlnoci :) ) a hlásím že značky omezující rychlost na 50 km/hod nebyly nalezeny. Srny je asi sežraly nebo králíci odnesli. :roll:
kot

Příspěvek od kot »

Konečně zase nějaká lepší zpráva.Těch horších máme bohužel víc... :ok: :kladivo: :crazy:
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

tak jsem se v sobotu projel a nic nového jsem nezpozoroval...

Vysočanská radiála: Budovatelská - Kbelská http://www.youtube.com/watch?v=1sOGGFCYQt4

Vysočanská radiála: Kbelská - R10 http://www.youtube.com/watch?v=3EFzoMzU-08

Kbelská nahoru http://www.youtube.com/watch?v=BEjs6Oooq0E
Pepino_82

Příspěvek od Pepino_82 »

Asi to patří sem
Dneska jsem viděl na Průmyslové zákaz vjezdu kamionů od 12 tun
dvs

Příspěvek od dvs »

Pepino_82 píše:Asi to patří sem
Dneska jsem viděl na Průmyslové zákaz vjezdu kamionů od 12 tun
Já viděl podobnou značku zákaz nákladních vozidel s dodatkovou tabulkou (možná dvě pod ssebou), kterou jsem nestačil přečíst, v odbočovacím pruhu v klesání Kbelské do Hloubětína.
pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

Taky potvrzuju, Kbelská/Průmyslová v Hloubětíně je nově osazena zákazem NA nad 12 tun.
Ve směru Kbelská -> Průmyslová je zákaz od Kolbenový, před odbočkou na VR je upozornění s dodatkem "Kbelská v úseku Kolbenova - Poděbradská" (pidipísmenka, musel jsem si zastavit abych to přečetl (na rampě od Mladoboleslavké ul (II/610)) + oranžová šipička tranzit NA směr VR.
Ve směru Průmyslová -> Kbelská je zákaz NA nad 12 tun už v MÚK s Českobrodskou (I/12), jestli jsou nějaké upozorňující cedule na JS/ŠR netuším. To že je zákaz už u I/12 je logické, na Poděbradskou do žádného směru NA nesmějí už dlouho.

A to to trvalo, co? Hlavně že prej Zákazy vjezdu nikam dávat nebudeme ... ach jo
Mike

Příspěvek od Mike »

nevím, kam až může sahat dopad na dopravu, ale asi se začla opravdu využívat a rozvolnila i toky okolo, protože dnes byla Balabenka neuvěřitelně průjezdná
jestli začli všichni jezdit přes Prosek....
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Ondra O.K.

Příspěvek od Ondra O.K. »

Evidentne si toho kamionaci jeste nevsimli, protoze dnes jich z kopce na Kbelske a pote i dale stala pekna rada.. Prvni upozorneni, ktereho jsem si vsiml je az dole za viaduktem, u krizovatky z VR jsem zadne nezaregistroval..oni si zvyknou, ale do te doby jich tam PCR a MP asi par vyberou. Myslim ze znaceni je silne nedostatecne.
martini
VIP

Příspěvek od martini »

A existuje tedy možnost pro NA jet z Kbelské do Kolbenovy směrem na Chlumeckou a po Chlumecké k R1 nebo tam už ty zákazy jsou déle od doby zprovoznění VR? Jak řídím jen OA, tak si těchto značek moc nevšímám :-(
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

martini píše:A existuje tedy možnost pro NA jet z Kbelské do Kolbenovy směrem na Chlumeckou a po Chlumecké k R1 nebo tam už ty zákazy jsou déle od doby zprovoznění VR? Jak řídím jen OA, tak si těchto značek moc nevšímám :-(
Myslím že po Chlumecké a Kolbenové je to do všech směrů bez zákazu NA.
Pokud se nepletu, tak situace je takováto:
- Kolbenova - celá pro NA povolena
- Chlumecká - celá pro NA povolena
- Freyova - celá pro NA povolena
- Poděbradská - komplet zákaz pro NA, všude
- Sokolovská - zákaz pro NA, minimálně v úseku Kolbenova - Českomoravská, zbytek nevím
- Kbelská/Průmyslová - úsek Kolbenova - Českobrodská zákaz pro NA (na 12t)

Příjezd pro NA do centra z této oblasti je volný po Kolbenova -> Freyova -> Českomoravská
Mike

Příspěvek od Mike »

dnes jsem jel po Průmyslové směr Hloubětín a jediné čeho jsem si všiml, je zákaz vjezdu NA do LEVÉHO pruhu, od křižovatky z Českobrodskou
možná jsem špatně koukal....
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

Mike píše:dnes jsem jel po Průmyslové směr Hloubětín a jediné čeho jsem si všiml, je zákaz vjezdu NA do LEVÉHO pruhu, od křižovatky z Českobrodskou
možná jsem špatně koukal....
Nejspíš ... předevčírem jsem to jel v protisměru a nové cedule se zákazem z druhé strany přímo zářily (tady jsou).
Navíc dnes jsem jel ŠR z centra a u odbočení na Průmyslovou je zákaz NA nad 12t s dodatkovou tabulkou 2200m (zde). A o kousek zpátky je i větší cedule s nějakým dodatkem a oranžovou šipkou NA Ústí n.L. rovně.
FlakY`

Příspěvek od FlakY` »

Ještě, že neřídím kamión... Každopádně obyvatele Černého Mostu, kteří bydlí nedaleko R1 lituji. Bydlel jsem tam taky chvíli a hluk tam je strašný i přes noc. A teď větší zátěž R1 = ještě větší hluk. Naštěstí jsem šel odtud do pryč.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

A zase ty ploty :) ... Zajíci z Vysočan nesmí na východ
http://www.krocanos.cz/2012/02/09/zajic ... na-vychod/
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

Tuším že to tu ještě nezaznělo - Vysočanská radiála se jmenuje Novopacká ulice, tak až to uslyšíte v dopravním hlášení, ať jste v obraze.
Klasická tabulka se jménem ulice je v MÚK s Budovatelskou a pak ještě na stejném sloupu jako cedule Praha ve směru do centra - souběžně s vozovkou a ještě v pravé zatáčce, skoro jí ani nejde zahlídnout - i Kasme měl problém ji vyfotit :)
Přílohy
new-2.jpg
new-2.jpg (85.69 KiB) Zobrazeno 8973 x
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

znovuzahájení po doplnění podkladů :)
Oznámení o zahájení stavebního řízení
„Čerpací stanice pohonných hmot v km 2,250 Vysočanské radiály ve směru do centra, Praha 14“

Předmětem řízení jsou stavební úpravy výše uvedeného úseku komunikace Vysočanské radiály směrem do centra, spočívající v rozšíření stávající vozovky tak, aby budoucí čerpací stanice mohla být připojena pomocí připojovacího a odbočovacího pruhu stejné skladby vozovky, která byla použita na Vysočanské radiále. Odbočovací přídatný pruh o délce 220 m je navržen v šířce 3,5 m a svoji polohou nezasahuje do průběhu odbočovacích a připojovacích pruhů Vysočanské radiály. Připojovací přídatný pruh o délce 390 m je navržen v šířce 3,25 m z důvodu průjezdného profilu biokoridoru na Vysočanské radiále. Vysočanská radiála se nachází v místech odbočovacího pruhu v mírném násypu, v místě připojovacího pruhu je zářez. Skladba komunikace Vysočanské radiály bude zachována.
dvs

Příspěvek od dvs »

Jinak kanály, jejichž umístění jsme tu probírali při stavbě, už některé nevydržely provoz. První byl v odbočováku při sjezdu na Kbelskou, někdy před rokem. Teď se opravuje kanál u ekoduktů a je tam i zúžení do levého pruhu.
FlakY`

Příspěvek od FlakY` »

S opravou to bude ještě horší, takže to tam bude každoročně... Jestli ti blbci něco ušetřili při výstavbě (myšleno projekt/cena), tak tím tuplem zaplatí na opravách.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
Odpovědět

Zpět na „Praha“