Vysočanská radiála (D10 - Kbelská)
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysočanská radiála (R10 - Kbelská)
Včera večer jsem 50 ani v jednom směru nepostřehl, bude potřeba návštěva očního lékaře, nebo jsou značky opravdu pryč?
Třeba je odfouknul vítr 
asi už tam opravdu není, asi tři lidi mi to tvrdí 
a to novináři nenapíšou...
a to novináři nenapíšou...
Hlavně by teda měli sundat tu značku zákaz kamiónů v levém pruhu před podjezdem železnice ve směru nahoru po Kbelské, aby se to mohlo řadit čím dříve tím lépe. Nakonec možná původně vyznačená varianta připojení z VR směr D8 nebyla tak špatná, ale tak uvidíme jestli se to usadí nějak.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Proč by o tom psali, dobrá zpráva nikoho nezaujme .. voni jsou placený za ty špatný, aby se lidi nasrali a jeli to zkompenzovat nějakym terapeutickym nákupemkasme píše:a to novináři nenapíšou...
ale jo... to byl jen takový výkřik do polejonáš píše:Proč by o tom psali, dobrá zpráva nikoho nezaujme .. voni jsou placený za ty špatný, aby se lidi nasrali a jeli to zkompenzovat nějakym terapeutickym nákupemkasme píše:a to novináři nenapíšou...
dnes jsem se tam nedostal, ale pár fotek provozu jsem vyfotil... jsou ovšem trochu kostrbaté
je to přeci jen 16km
Dnes jsem tam jel (vlastně tedy včera, už je po půlnoci
) a hlásím že značky omezující rychlost na 50 km/hod nebyly nalezeny. Srny je asi sežraly nebo králíci odnesli. 
Konečně zase nějaká lepší zpráva.Těch horších máme bohužel víc...

tak jsem se v sobotu projel a nic nového jsem nezpozoroval...
Vysočanská radiála: Budovatelská - Kbelská http://www.youtube.com/watch?v=1sOGGFCYQt4
Vysočanská radiála: Kbelská - R10 http://www.youtube.com/watch?v=3EFzoMzU-08
Kbelská nahoru http://www.youtube.com/watch?v=BEjs6Oooq0E
Vysočanská radiála: Budovatelská - Kbelská http://www.youtube.com/watch?v=1sOGGFCYQt4
Vysočanská radiála: Kbelská - R10 http://www.youtube.com/watch?v=3EFzoMzU-08
Kbelská nahoru http://www.youtube.com/watch?v=BEjs6Oooq0E
Asi to patří sem
Dneska jsem viděl na Průmyslové zákaz vjezdu kamionů od 12 tun
Já viděl podobnou značku zákaz nákladních vozidel s dodatkovou tabulkou (možná dvě pod ssebou), kterou jsem nestačil přečíst, v odbočovacím pruhu v klesání Kbelské do Hloubětína.Pepino_82 píše:Asi to patří sem
Taky potvrzuju, Kbelská/Průmyslová v Hloubětíně je nově osazena zákazem NA nad 12 tun.
Ve směru Kbelská -> Průmyslová je zákaz od Kolbenový, před odbočkou na VR je upozornění s dodatkem "Kbelská v úseku Kolbenova - Poděbradská" (pidipísmenka, musel jsem si zastavit abych to přečetl (na rampě od Mladoboleslavké ul (II/610)) + oranžová šipička tranzit NA směr VR.
Ve směru Průmyslová -> Kbelská je zákaz NA nad 12 tun už v MÚK s Českobrodskou (I/12), jestli jsou nějaké upozorňující cedule na JS/ŠR netuším. To že je zákaz už u I/12 je logické, na Poděbradskou do žádného směru NA nesmějí už dlouho.
A to to trvalo, co? Hlavně že prej Zákazy vjezdu nikam dávat nebudeme ... ach jo
Ve směru Kbelská -> Průmyslová je zákaz od Kolbenový, před odbočkou na VR je upozornění s dodatkem "Kbelská v úseku Kolbenova - Poděbradská" (pidipísmenka, musel jsem si zastavit abych to přečetl (na rampě od Mladoboleslavké ul (II/610)) + oranžová šipička tranzit NA směr VR.
Ve směru Průmyslová -> Kbelská je zákaz NA nad 12 tun už v MÚK s Českobrodskou (I/12), jestli jsou nějaké upozorňující cedule na JS/ŠR netuším. To že je zákaz už u I/12 je logické, na Poděbradskou do žádného směru NA nesmějí už dlouho.
A to to trvalo, co? Hlavně že prej Zákazy vjezdu nikam dávat nebudeme ... ach jo
nevím, kam až může sahat dopad na dopravu, ale asi se začla opravdu využívat a rozvolnila i toky okolo, protože dnes byla Balabenka neuvěřitelně průjezdná
jestli začli všichni jezdit přes Prosek....
jestli začli všichni jezdit přes Prosek....
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
Ondra O.K.
Evidentne si toho kamionaci jeste nevsimli, protoze dnes jich z kopce na Kbelske a pote i dale stala pekna rada.. Prvni upozorneni, ktereho jsem si vsiml je az dole za viaduktem, u krizovatky z VR jsem zadne nezaregistroval..oni si zvyknou, ale do te doby jich tam PCR a MP asi par vyberou. Myslim ze znaceni je silne nedostatecne.
A existuje tedy možnost pro NA jet z Kbelské do Kolbenovy směrem na Chlumeckou a po Chlumecké k R1 nebo tam už ty zákazy jsou déle od doby zprovoznění VR? Jak řídím jen OA, tak si těchto značek moc nevšímám 
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Myslím že po Chlumecké a Kolbenové je to do všech směrů bez zákazu NA.martini píše:A existuje tedy možnost pro NA jet z Kbelské do Kolbenovy směrem na Chlumeckou a po Chlumecké k R1 nebo tam už ty zákazy jsou déle od doby zprovoznění VR? Jak řídím jen OA, tak si těchto značek moc nevšímám
Pokud se nepletu, tak situace je takováto:
- Kolbenova - celá pro NA povolena
- Chlumecká - celá pro NA povolena
- Freyova - celá pro NA povolena
- Poděbradská - komplet zákaz pro NA, všude
- Sokolovská - zákaz pro NA, minimálně v úseku Kolbenova - Českomoravská, zbytek nevím
- Kbelská/Průmyslová - úsek Kolbenova - Českobrodská zákaz pro NA (na 12t)
Příjezd pro NA do centra z této oblasti je volný po Kolbenova -> Freyova -> Českomoravská
dnes jsem jel po Průmyslové směr Hloubětín a jediné čeho jsem si všiml, je zákaz vjezdu NA do LEVÉHO pruhu, od křižovatky z Českobrodskou
možná jsem špatně koukal....
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Nejspíš ... předevčírem jsem to jel v protisměru a nové cedule se zákazem z druhé strany přímo zářily (tady jsou).Mike píše:dnes jsem jel po Průmyslové směr Hloubětín a jediné čeho jsem si všiml, je zákaz vjezdu NA do LEVÉHO pruhu, od křižovatky z Českobrodskou
Navíc dnes jsem jel ŠR z centra a u odbočení na Průmyslovou je zákaz NA nad 12t s dodatkovou tabulkou 2200m (zde). A o kousek zpátky je i větší cedule s nějakým dodatkem a oranžovou šipkou NA Ústí n.L. rovně.
Ještě, že neřídím kamión... Každopádně obyvatele Černého Mostu, kteří bydlí nedaleko R1 lituji. Bydlel jsem tam taky chvíli a hluk tam je strašný i přes noc. A teď větší zátěž R1 = ještě větší hluk. Naštěstí jsem šel odtud do pryč.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
A zase ty ploty
... Zajíci z Vysočan nesmí na východ
http://www.krocanos.cz/2012/02/09/zajic ... na-vychod/
http://www.krocanos.cz/2012/02/09/zajic ... na-vychod/
Tuším že to tu ještě nezaznělo - Vysočanská radiála se jmenuje Novopacká ulice, tak až to uslyšíte v dopravním hlášení, ať jste v obraze.
Klasická tabulka se jménem ulice je v MÚK s Budovatelskou a pak ještě na stejném sloupu jako cedule Praha ve směru do centra - souběžně s vozovkou a ještě v pravé zatáčce, skoro jí ani nejde zahlídnout - i Kasme měl problém ji vyfotit
Klasická tabulka se jménem ulice je v MÚK s Budovatelskou a pak ještě na stejném sloupu jako cedule Praha ve směru do centra - souběžně s vozovkou a ještě v pravé zatáčce, skoro jí ani nejde zahlídnout - i Kasme měl problém ji vyfotit
- Přílohy
-
- new-2.jpg (85.69 KiB) Zobrazeno 8972 x
znovuzahájení po doplnění podkladů 
Oznámení o zahájení stavebního řízení
„Čerpací stanice pohonných hmot v km 2,250 Vysočanské radiály ve směru do centra, Praha 14“
Předmětem řízení jsou stavební úpravy výše uvedeného úseku komunikace Vysočanské radiály směrem do centra, spočívající v rozšíření stávající vozovky tak, aby budoucí čerpací stanice mohla být připojena pomocí připojovacího a odbočovacího pruhu stejné skladby vozovky, která byla použita na Vysočanské radiále. Odbočovací přídatný pruh o délce 220 m je navržen v šířce 3,5 m a svoji polohou nezasahuje do průběhu odbočovacích a připojovacích pruhů Vysočanské radiály. Připojovací přídatný pruh o délce 390 m je navržen v šířce 3,25 m z důvodu průjezdného profilu biokoridoru na Vysočanské radiále. Vysočanská radiála se nachází v místech odbočovacího pruhu v mírném násypu, v místě připojovacího pruhu je zářez. Skladba komunikace Vysočanské radiály bude zachována.
Jinak kanály, jejichž umístění jsme tu probírali při stavbě, už některé nevydržely provoz. První byl v odbočováku při sjezdu na Kbelskou, někdy před rokem. Teď se opravuje kanál u ekoduktů a je tam i zúžení do levého pruhu.
S opravou to bude ještě horší, takže to tam bude každoročně... Jestli ti blbci něco ušetřili při výstavbě (myšleno projekt/cena), tak tím tuplem zaplatí na opravách.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval