Dopravní zpravodajství

Off-topic pokec
MPMP

Re: Dopravní zpravodajství

Příspěvek od MPMP »

Upřímně řečeno, kdo má čas a náladu ráno vstát, zapnout televizi, a něco v ní sledovat, mně osobně nepřijde jako moc normální člověk. Já osobně jsem rád, že se donutím vstát tak, abych se dostal včas do zaměstnání. :lol:
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

když člověk vstane v půl sedmý, aby posnídal atd. tak je hotovej zhruba před sedmou, když na 24 zrovna je dopravní zpravodajství.
MPMP

Příspěvek od MPMP »

Nic proti tomu, ale proč bych měl zrovna v 7:00 ráno vůbec zapínat televizi? leda by to byla svým způsobem droga, bez které se neumím ani nasnídat. 8-)
Všem se omlouvám za OT, ale jsem tak trochu "nehodící se do dnešní doby", televizi sice mám a používám, ale zapínám ji na pořady, které si vyberu, nikoli jen proto, že existuje. 8-)
egelebege

Příspěvek od egelebege »

Nevim jestli jste to někdo zaregistroval ale na radiožurnálu už dé osmičce řikaj "Drážďanská"
dvs

Příspěvek od dvs »

egelebege píše:Nevim jestli jste to někdo zaregistroval ale na radiožurnálu už dé osmičce řikaj "Drážďanská"
Taky jsem to zaregistroval a říkal jsem si zda časem zavedou "Norimberskou", "Lineckou":) Trošku nechápu, proč se vyhýbají názvu "Ústecká".
Bobek

Příspěvek od Bobek »

Dopravní zpravodajství ČT píše:Barrandovského most
:crazy: opravdu takhle
Království a půl princezny za 511.
Standa

Příspěvek od Standa »

Bobek píše:
Dopravní zpravodajství ČT píše:Barrandovského most
:crazy: opravdu takhle
A co je na tom špatně, vždyť Barrand byl Rus a správně se jmenoval Barrandovskij, jenom si ho západoevropští antislavisté ukradli (zdroj: rádio Jerevan :) )! Ale je to fakt síla, Barrandův bych ještě pochopil...
dvs

Příspěvek od dvs »

ČHMU uvedl do provozu novou verzi prohlížeče dat z meteorologického radaru, která zobrazuje ještě předpověď na hodinu dopředu (pro odlišení trošku světlejší barvou, čas je v UTC). Pro dopravní zpravodajství je to trochu OT, ale pro plánování cesty je to užitečné. Sympatické je, že jako podklad si lze zvolit i googlemaps a tím pádem vidět silniční síť.
ČHMU píše:Vítejte v nové aplikace určené k detalní analýze počasí a jeho předpovědi na nejbližší hodiny (nowcasting). Aplikace zobrazuje měřená data (radarové odrazy, blesky, staniční měření) i analýzy a předpovědi odvozené z těchto dat pomocí několika nowcastingových systémů (INCA_CZ, COTREC_CZ, MERGE).
http://www.chmi.cz/files/portal/docs/me ... index.html
vaclav

Příspěvek od vaclav »

pekne, existuje neco podobneho pro evropu?
dvs

Příspěvek od dvs »

Meteoradar pro minulost většinou ano. Stačí zadat do google klíčová slova "<stát> meteoradar". Určitě France, Germany, ... Takto s předpovědí nevím.
Odpovědět

Zpět na „Odpočívka Na České dálnici“