Dopravní zpravodajství
Re: Dopravní zpravodajství
Upřímně řečeno, kdo má čas a náladu ráno vstát, zapnout televizi, a něco v ní sledovat, mně osobně nepřijde jako moc normální člověk. Já osobně jsem rád, že se donutím vstát tak, abych se dostal včas do zaměstnání. 
když člověk vstane v půl sedmý, aby posnídal atd. tak je hotovej zhruba před sedmou, když na 24 zrovna je dopravní zpravodajství.
Nic proti tomu, ale proč bych měl zrovna v 7:00 ráno vůbec zapínat televizi? leda by to byla svým způsobem droga, bez které se neumím ani nasnídat.
Všem se omlouvám za OT, ale jsem tak trochu "nehodící se do dnešní doby", televizi sice mám a používám, ale zapínám ji na pořady, které si vyberu, nikoli jen proto, že existuje.
Všem se omlouvám za OT, ale jsem tak trochu "nehodící se do dnešní doby", televizi sice mám a používám, ale zapínám ji na pořady, které si vyberu, nikoli jen proto, že existuje.
Nevim jestli jste to někdo zaregistroval ale na radiožurnálu už dé osmičce řikaj "Drážďanská"
Taky jsem to zaregistroval a říkal jsem si zda časem zavedou "Norimberskou", "Lineckou":) Trošku nechápu, proč se vyhýbají názvu "Ústecká".egelebege píše:Nevim jestli jste to někdo zaregistroval ale na radiožurnálu už dé osmičce řikaj "Drážďanská"
Dopravní zpravodajství ČT píše:Barrandovského most
Království a půl princezny za 511.
A co je na tom špatně, vždyť Barrand byl Rus a správně se jmenoval Barrandovskij, jenom si ho západoevropští antislavisté ukradli (zdroj: rádio JerevanBobek píše:Dopravní zpravodajství ČT píše:Barrandovského mostopravdu takhle
ČHMU uvedl do provozu novou verzi prohlížeče dat z meteorologického radaru, která zobrazuje ještě předpověď na hodinu dopředu (pro odlišení trošku světlejší barvou, čas je v UTC). Pro dopravní zpravodajství je to trochu OT, ale pro plánování cesty je to užitečné. Sympatické je, že jako podklad si lze zvolit i googlemaps a tím pádem vidět silniční síť.
http://www.chmi.cz/files/portal/docs/me ... index.htmlČHMU píše:Vítejte v nové aplikace určené k detalní analýze počasí a jeho předpovědi na nejbližší hodiny (nowcasting). Aplikace zobrazuje měřená data (radarové odrazy, blesky, staniční měření) i analýzy a předpovědi odvozené z těchto dat pomocí několika nowcastingových systémů (INCA_CZ, COTREC_CZ, MERGE).
pekne, existuje neco podobneho pro evropu?
Meteoradar pro minulost většinou ano. Stačí zadat do google klíčová slova "<stát> meteoradar". Určitě France, Germany, ... Takto s předpovědí nevím.