já tedy sleduju, kde se objeví značka "zákaz předjíždění" - většinou ještě před místem zůžení a pak
jak už jsem tu kdysi napsal, mám nárazník ve výši hlavy většiny ostatních
A hlavně taky proto, že tento přestupek je u nás vpodstatě beztrestný. Až to bude policie pokutovat, naučí se řidiči jezdit vpravo velice rychle. Rád bych se toho ještě dožilbalik píše:Proč to (ti ve středním) dělají?![]()
Nepodezříval bych je ani tolik z neznalosti (jak se tady ve vlákně ozývalo), jako spíš z určité "předběžné sebeobrany" - prostě se nechtějí nechat "zavřít" v pravém (s pohledem do zrcátka přitom cedí mezi zuby: To víš, já ti teď uhnu do pravého a za chvilku budu muset brzdit za kamiónem, protože mě nikdo nepustí zpátky do středního, co?).

není, resp. značka ukončuje měření již za "bobovou dráhou"mapman píše:To je na ty šikovné cedulky co měří průjezdový čas od lanového mostu. Tady je konec měřené části....
Mapman to řekl myslím docela přesně. Za lanovým mostem končí úsek, kde Městská policie měří rychlost vozidel. Ale ty zmiňované kamery měří ČAS, za jak dlouho auto dojede od lanového mostu na Barrandov. Údaj v minutách pak svítí na tabuli u lanového mostu.Mike píše:není, resp. značka ukončuje měření již za "bobovou dráhou"mapman píše:To je na ty šikovné cedulky co měří průjezdový čas od lanového mostu. Tady je konec měřené části....
ovšem k čemuu tam jsou nevím, tipoval bych to na budoucí pospojení s kamerami hlídajícími průjezd na červenou K Barrandovu x K Holyni
Takže snad abychom si pomalu začali dávat pozor, kdy z ničeho nic ta cedule konec měření za lanovým mostem zmizí a objeví se až za Barranďákem (a na všech sjezdech)adamos píše:...
Mapman to řekl myslím docela přesně. Za lanovým mostem končí úsek, kde Městská policie měří rychlost vozidel. Ale ty zmiňované kamery měří ČAS, za jak dlouho auto dojede od lanového mostu na Barrandov. Údaj v minutách pak svítí na tabuli u lanového mostu.
A pointa? Jsem asi méně chápavej..
Kdo ví..Martin z Ostravy píše:Asi tam bude semafor, u kterého se takto nesmyslně dlouho stojí.
Jak jsme mohli vědět, že jste čekal na červené?Warcz píše:Přesně tak ja jsem dostal regulérní zelenou a chlapce to vůbec nes... jinak červenou měli celou dobu videa. fakt mě štve že si někdo hrál s foťákem a vypnul zvuk(