Co jsem z reportáže pochopil, jedná se o příjezdovou cestu k logistickému centru napojenou do prostoru MÚK.Lenny píše:Podle mě to nijak nesouvisí s D3, anebo mi zatím uniká souvislost s D3.
Mapa
Co jsem z reportáže pochopil, jedná se o příjezdovou cestu k logistickému centru napojenou do prostoru MÚK.Lenny píše:Podle mě to nijak nesouvisí s D3, anebo mi zatím uniká souvislost s D3.
Z těch snímků to vypadá jako pololegální cesta, s tím, že jediným oficiálním přístupem je cesta od východu. Není snad problém zařídit do prostředního baráku opět vjezd z té cesty. /Na místě to neznám). Co ale zaráží víc, je to že nebude využit připravený nadjezd nad I/34a místo něj se postaví nový o pár metrů vedle.JirkaS píše:Při porovnání ortofotomap 2003, 2006 a současné je vidět, jak se to postupně dobastlovalo. Přijde mi to jako lidová tvořivost, kterou dodatečně nějaký blb schválil. Jen by mě zajímalo který, protože napojení na I/34 v místě s vyhrazeným koridorem pro dálnici snad nemůže potvrdit libovolný úřada.
Neuvěřitelný.
No jasně, několik desítek let, logistickej areál. Pokud se podívám do mapy r. ~2006, tak mi to přijde jako pár zapomenutých bývalých skladišť, která léta nikdo nepoužil. Co mě ale dostává je ta polní cesta (pochybuju že byla jakkoliv legální), kterou někdo později vyasfaltoval. Ten kdo to povolil, by za to snad měl nést plnou odpovědnost..?...kde stojí logistický areál, který stojí na tomto místě už několik desítek let...
Nestálo by v takovým případě za to, posunout priority aspoň na úsek Bošilec - Ševětín - Borek, nebo ideálně R3 z Krasejovky na hranice, jak už zde někdo zmiňoval? Než čekat na nějaký ouředníky, jak se rozmyslí. Nebo to je na ŘSD moc složitý, řešit víc částí D3 najednou..Tomáš Němec píše:Jsem velmi nerad poslem špatných zpráv, ale mvypadá to na dalším komplikace se zahájením stavby. Ačkoli se to dalo očekávat....
http://www.financninoviny.cz/zpravodajs ... id_seznam=
takze ZS 03/2014 asi neklapne?