kuzzzma píše:Proč skutečná prasata v rámci správního řízení nevíte o čem mluvíte, tak lidi neoznačujte takovejma vyrazama!
Vy jste mohl jít do správního také, pokud máte pocit že pokuta byla neoprávněná. Což z Vašich slov cítím, když píšete společenská nebezpečnost '0'.
Jj presun![]()
Kuzzzmo, čtěte pozorně. Já jsem napsal, že "skutečná prasata si dokáží zařídit storno".... tedy, že lze za úplatek zařídit, že se vlastně nic neprojedná.... nic samozřejmě o tom, že lze vše projednat ve správním řízení. A samozřejmě nic proti lidem, kteří jdou do správního řízení!!!! Jasně, mohl jsem do toho jít taky, ale já nijak nemohu zpochybnit fotku s rychlostí 91 km/h. A tvrzení, že mě v průběhu předjížděcího manévru začali podjíždět, tak to neobstojí, bo jsem jel sám a kluci byli dva.... takže bych stejně ostrouhal.
Podstata sdělení je přeci jinde. Jsem přesvědčen o tom, že záměrně pomalá jízda v pravém pruhu, s cílem vyprovokovat k předjíždění, behem něhož zrychlím a donutím předjíždějícího buď zpomalit a zpětně se zařadit (což rozhodně nepovažuji za manévr zvyšující bezpečnost na slinicích) a nebo zrychlit a v tu chvíli vyfotit. A to je špatně.
to Martin z Ovy: Sorry, ale za šera sice poznám koncová světla passatu v kombíku, ale ža by byly vidět dvě koncovky výfuku, které by dávaly tušit 3,6 FSI - tak to tedy fakt ne. Já jsem spíše jsem kontroloval levé zpětné zrcátko, zda se někdo nepřibližuje rychle v levém pruhu a následně jsem šel na předjíždění. Nevím, jestli vy kontrolujete, koho zrovna předjížídte, já se spíše věnuji řízení a pohledu dopředu....